Diabetrix, in sprijinul diabeticilor – ce spun specialistii

Publicat: 02 Noiembrie 2015

Suplimentele alimentare – un segment de piata controversat

Suplimentele alimentare sau produsele naturiste, dupa cum obisnuim sa le mai numim, reprezinta un segment de piata pe cat de aglomerat, pe atat de controversat. Cu siguranta medicul dumneavoastra v-a prescris in repetate randuri cure cu produse naturiste renumite pentru efectul lor antioxidativ sau tonifiant; vitamine sau minerale din extracte naturale.

Rezultatele acestora sunt greu de cuantificat, administrarea lor devenind aproape o rutina justificata prin sintagmele “iau pentru intretinere” sau “iau, ca oricum nu-mi face rau”.
Asa stand lucrurile, au aparut numeroase polemici in presa de specialitate si nu numai, referitoare la aportul real al acestora la sanatatea pacientilor.

Cu totul altfel sta situatia in cazul unor afectiuni severe precum diabetul. Parametrii monitorizati sunt usor de urmarit, un test al glicemiei putand fi efectuat foarte simplu, chiar din fotoliul de acasa. De asemenea, analiza Hb glicozilata (foarte important sa fie facuta periodic) releva stadiul real al bolii, HbA1 fiind singurul indicator relevant clinic.

Ce spun specialistii

Doamna doctor Sorina Soescu, medic homeopat si Vicepresedinte al Asociatiei Romane de Gemoterapie si Homoepatie dezvaluie ca noua strategie pe care o adopta cu pacientii “presupune mai mult educatie pentru sanatate si dieta decat tratamente. Tratamentele sunt doar "carje" temporare, pana oamenii isi gasesc puterea de a face schimbarile necesare (niciodata usoare)”.

Diabetrix – o “carja” pentru sustinerea celor care sufera de diabet

Doamna doctor Soescu a realizat un mic studiu observational asupra produsului Diabetrix, supliment natural care se adreseaza persoanelor cu dezechilibre glicemice, iar concluziile vorbesc de la sine:

“Pentru mine personal Diabetrix, ca i supliment natural pentru echilibrarea si controlul tulburarilor metabolice ce includ diabetul, reprezinta un produs bun, bine tolerat, care are abilitatea de a echilibra Hb glicozilata (multe produse naturale nu reusesc acest lucru) […].
Faptul ca am observat si imbunatatiri ale nivelului colesterolului si tensiunii arteriale la unii dintre pacienti, imi arata ca nivelul de interventie al produsului Diabetrix este nu doar pancreatic, ci si hepatic si digestiv general.
Dar cel mai mai interesant a fost pentru mine modul in care produsul Diabetrix a reusit sa tina in control nivelul glicemiei in perioada Sarbatorilor – atunci cand abuzurile alimentare reusesc sa decompenseze masiv pacientii varstnici (persoane foarte dificil de echilibrat si cu care se lucreaza mai greu). […]
Undeva, in viitor voi inceta complet sa mai folosesc "medicamente", fie ele si homeopate sau fito, pentru ca "alimentele ne sunt medicamente". Intentia personala este schimbarea treptata a activitatii catre EDUCATIE - Scoala - formare - informare - si mai putin tratament (doar sustinere temporara). […]
In continuare, intentionez sa prescriu acest produs la mai multe categorii de pacienti (de toate varstele) cu dezechilibre pe glicemie, pentru a observa posibilitatea acestuia de actiune.”

Calitatea ingredientelor da masura eficientei produsului

Diabetrix dispune de o formula originala de plante studiate si recunoscute international, care se distinge de restul produselor cu ingrediente similare prin calitate (fabricat in Germania) si eficienta.
Calitatea materiei prime folosite si modul in care substantele active de concentratie optima sunt combinate, duc la o actiune sinergica a acestora asupra pacientilor, stimuland capacitatea naturala de vindecare a organismului si imbunatatind semnificativ calitatea vietii.

Cui se adreseaza Diabetrix

Produsul se adreseaza:

-Pacientilor cu dezechilibre ale glicemiei (la limita superioara a valorilor glicemice)
-Pacientilor diagnosticati cu diabet tip II


Email
Clinici
recomandate

Citeste si despre:

MedLife a identificat alte 92 de cazuri cu tulpina britanica din 92 de probe noi secventiate Testarea pentru COVID in farmacii ar putea incepe intr-o saptamana Ce ar trebui sa stii despre variantele si mutatiile SARS-CoV-2? Care este calea cea mai usoara prin care se transmite coronavirusul? Ce poti face pentru a nu te infecta? Ce anticorpi apar in urma infectiei cu SARS-CoV-2 si cand se dezvolta? Explicatiile specialistilor MedLife Cand se recomanda testele PCR si testele pentru anticorpi COVID-19. Specialistii MedLife explica Persoanele imunizate complet ar putea renunta la masca in spatii inchise? Ce spune Valeriu Gheorghita Vaccinarea anti-COVID la copiii intre 12 si 15 ani ar putea incepe in aceasta vara Vaccinul Pfizer, eficient 100% impotriva COVID-19 la copiii intre 12 si 15 ani. Cand va incepe imunizarea copiilor in Romania? CDC: Persoanele vaccinate complet impotriva COVID-19 nu transmit virusul aproape niciodata