Meta-morfoza - transforMARE fara predare!

Actualizat: 06 Iunie 2022
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

O noua asociatie ce isi propune sa sustina schimbarea societatii prin lucrul cu adolescentii si adultii.

Daca „fiinta fericita este cea care stie sa gaseasca resurse in interiorul si exteriorul ei” si traim intr-o permanenta angoasa in ultimii 3 ani, atunci meta-morfoza este o cale.

Fondatoarele asociatiei Clara si Lucia nu predau nimic, doar le fac participantilor cunostinta cu ei insisi din ce in ce mai bine, pana cand schimbarile mici devin o transforMARE.

Meta-morfoza suna complicat. insa pentru noi nu este deloc asa. Pentru noi este drumul catre transformare, evolutie, slefuire. Cu toate schimbarile de traseu – dar si toate drumurile vietii traite constient. De fapt, pentru noi meta-morfoza consta intr-o serie de perspective care se reasaza si se schimba caleidoscopic, pana cand fiecare ajunge sa se simta mai confortabil cu el insusi si cu lumea din jurul lui. Pana cand reuseste sa foloseasca experiente anterioare pentru a obtine unele noi potrivite momentului.” definesc
Clara si Lucia scopul si procesele asociatiei.

Programele asociatiei sunt gandite pentru a reduce distantele dintre noi si ceilalti, dar si dintre noi si noi. Apropiem participantii de propriile lor emotii astfel incat sa constientizeze ceea ce simt si sa raspunda, nu sa reactioneze abrupt, la ceea ce se intampla. Aceasta reintoarcere la sine ii ajuta pe participanti sa interactioneze mai bine cu ceilalti, mai constient, mai asumat. Sa fie parte dintr-un intreg in timp ce sunt intregi.

Programele sunt sesiuni de lucru de cateva ore pe parcursul a mai multor zile. Printre beneficiile directe ale ZENergie, programul de grup dedicat tinerilor de 14-18 ani, sunt antrenamentele mintale si emotionale pentru:
• invatare rapida, perfectionare
• relationare reciproc avantajoasa cu prieteni, colegi, profesori etc.
• gestionarea starilor/emotiilor

Lucia este Psihoterapeut, Coach, Trainer NLPt, pasionata de sustinerea educatiei si sanatatii. Este singurul specialist din tara care a parcurs formarea Health Certification Training sub indrumarea binecunoscutilor Robert Dilts, Suzi Smith, Tim Hallbom, discipoli ai lui Milton Erickson.

Creative Mind (cu Stephen Gilligan), EMDR (pentru traume, anxietati etc.) si Dynamic Spin Release (pentru transformarea pattern-urilor negative de gandire) sunt alte formari care i-au completat practica cu interventii de scurta durata si impact de lunga durata pentru bunastarea omului.

Clara are diploma in Transmisiuni de Date si pasiune pentru strategii de succes. Dupa absolvirea nivelului NLP Master Practitioner, a calatorit in mai multe tari pentru a-i avea ca traineri pe fondatorul NLP University, Robert DIlts, care i-a ghidat pasii in a deveni Trainer NLP si a folosi modelul antreprenorial Succes Factor Modelling; dar si pe Stephen Gilligan care a completat Coachingul Generativ cu transe de creativitate.

Un alt program al meta-morfoza este ZENatate, construit pentru adulti, cu obiective si beneficii adaptate pe nevoile specifice acestora, si completeaza scopul asociatiei de a sprijini o transforMARE a societatii.

Mai multe informatii pe www.meta-morfoza.ro


Citeste si despre:

A trai despartirile, rupturile si pierderile, fara a ne distruge Cat putem supravietui fara hrana si apa Moduri prin care va puneti in pericol sanatatea fara sa stiti Avantajele unui stil de viata sanatos: alimente bio, suplimente nutritive bio si produse bio fara gluten Stabilirea preturilor produselor medicamentoase de uz uman de care beneficiaza asiguratii, cu sau fara contributie personala Administrarea medicamentelor fara prescriptie medicala Medicamentele pentru dureri eliberate fara prescriptie medicala si riscul pe care acestea le implica Cum protejam intestinul de agresiuni, in timpul tratamentului cu antibiotice Puteti folosi mierea de Manuka pentru acnee? Tratamentul racelii la copii (fara medicamente) Lista cu medicamentele de care beneficiaza asiguratii, cu sau fara contributie personala, pe baza de prescriptie medicala, in sistemul de asigurari sociale de sanatate Esentialul despre medicamentele eliberate fara prescriptie medicala Medicamente eliberate si fara prescriptie medicala 10 metode pentru a slabi fara regim 24 de moduri de a slabi fara dieta Dieta fara gluten