Introducere in Psihoneuroacupunctura

Actualizat: 24 Iunie 2015

Sub inaltul patronaj al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania, Fundatia Phoenix organizeaza SCOALA DE STUDII INTERNATIONALE IN MEDICINE TRADITIONALE, INTEGRATIVE SI ANTI-IMBATRANIRE.

Deschiderea oficiala va avea loc Joi, 25 iunie ora 11,00 la Centrul medical Doctorpedia din strada Gheorghe Bratianu nr 26, (in spatele Ambasadei Canadei, Rusiei) si va fi urmata de modulul 1 de Curs: "Introducere in Psihoneuroacupunctura" sustinut de Institutul de Psihoneuroacupunctura Juan Pablo Molto din Spania, Alicante.

Obiectivul "scolii" este acela de a propune cat mai multor universitati din strainatate, centre de formare si institutii de invatamant din domeniul medical din diferite tari, sa sustina cursuri in Romania si sa se intersecteze cu institutii similare de la noi pentru a coopera atat pentru programe de schimburi reciproce in educatie cat si in domeniile cercetarii aplicative in medicinele traditionale, integrative si anti-imbatranire.

Cursul care va urma deschiderii si care va trebui sustinut finaciar pentru a remunera pe conferentiar (150 ron/1 pers sau 225 ron/2 persoane), este prezentat pe site-ul naturamedica.ro si dureaza 4 ore si cuprinde 1 ora de parte practica pentru a ne deprinde cu manipularea si folosirea eficienta a punctelor de pe cap pentru controlul afectiunilor psihicului - adica (pe romaneste) a sufletului si cele psihosomatice.

Numarul de locuri este limitat. Detalii si inscriere la tel 0769659749


Citeste si despre:

8 beneficii uimitoare ale bananelor. Iata de ce trebuie sa le introduci in dieta ta Informatii esentiale despre biopsia hepatica Liposuctia (coapse) Histerosalpingograma Endoscopia bronsica Postbioticele – O noua solutie pentru sanatatea intestinului Probleme cu acneea? Solutiile naturale sunt cele recomandate Ai colesterolul marit? Iata de ce. Vaginismul Medicamentele pentru disfunctia erectila au efecte benefice si pe alte tesuturi si organe Intarcarea bebelusului, ce trebuie sa faci si ce nu? Aplicatia ecografiei in obstetrica Cosmeticele naturale si cosmeticele sintetice