Hoya Vision Care: un focus continuu in suportul acordat profesionistilor in ingrijirea vederii

Actualizat: 16 Decembrie 2021
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Solutii personalizate pentru purtatorii de ochelari


EssilorLuxottica, unul dintre cei mai mari producatori de ochelari, a anuntat ca preia grupul olandez de optica GrandVision. Hoya Vision Care isi mentine pozitia initiala avand intotdeauna in focus dezvoltarea relatiilor pe termen lung intre profesionistii in ingrijirea vederii.

EssilorLuxottica este un jucator important pe piata globala de ingrijire a vederii. Integrarea GrandVision in grup reprezinta o schimbare in dinamica evolutiei pietei de optica. Hoya sustine ferm strategia setata; urmand o abordare traditionala in furnizarea lentilelor premium de ochelari catre profesionistii in ingrijirea ochilor, ofera astfel solutii personalizate de ingrijire vizuala purtatorilor de ochelari.

Hoya garanteaza dezvoltarea si mentinerea relatiilor pe termen lung abordand in continuare relatii de parteneriat in loc sa concureze pe piata de vanzare cu amanuntul cu profesionistii in ingrijirea ochilor din intreaga lume.

Contact

Pentru mai multe informatii, contactati: Hoya Lens Romania, [email protected]

Despre Hoya Vision Care

De peste 60 de ani, Hoya Vision Care este un lider mondial in oferirea de inovatii tehnologice optice clientilor din intreaga lume. In calitate de producator de lentile de ochelari de inalta performanta, Hoya continua sa conduca inovatia tehnologiei optice cu scopul de a gasi cele mai bune solutii pentru vedere. Hoya Vision Care furnizeaza ochelari in 52 de tari si are o retea de peste 12.000 de angajati si 45 de laboratoare pe tot globul. Pentru mai multe informatii, vizitati hoyavision.com.

Despre Hoya

Fondata in 1941 la Tokyo, Japonia, Hoya este lider in furnizarea produselor inovative high tech si serviciilor bazate pe tehnologii avansate din domeniul opticii.

Hoya activeaza in domeniile asistentei medicale si tehnologiei informatiei oferind ochelari de vedere, endoscopuri medicale, lentile intraoculare, lentile optice, precum si componente cheie pentru dispozitive cu semiconductor, ecrane LCD si HDD-uri.

Cu peste 150 de birouri si filiale la nivel mondial, Hoya are in prezent o forta de munca multinationala de 37.000 de oameni.


Facilitati de tratament

Clinici si cabinete medicale

Centrul Medical Panduri
Tel: 0219901
Bucuresti, Clinica Panduri: Str. Ioan Athanasiu Nr.34 Clinica Arcul De Triumf:...
CENTRU MEDICAL DE ALERGOLOGIE SI STOMATOLOGIE
Tel: 0756788218
Craiova, Str.Batranilor Nr.4, Bl.21-25,in Apropiere De Gara Craiova, Langa...

Medici

dr AURA FLORINCESCU-GHEORGHE
Alergologie si imunologie clinica - CENTRU MEDICAL DE ALERGOLOGIE SI STOMATOLOGIE
Craiova, 0756788218

Citeste si despre:

Studiul clinic de monitorizare a lentilelor de ochelari MiYOSMART de la HOYA Vision Care, desfasurat pe o perioada de sase ani, va fi prezentat la ARVO 2022 Mituri si dezinformari privind igiena Cum ajuta acidul hialuronic in tratarea bolilor respiratorii Hoya, excelenta si performanta