Adreseaza o intrebare comunitatii

Este Vorba De Cancer?

dec 20, 2018
0 raspunsuri

Intrebare inclusa in gruprile:

Cancer Carcinom cortical suprarenal Coriocarcinom Sarcom Ewing Cancer de trompa uterina Mezoteliom pleural malign Neuroblastom Carcinom neuroendocrin Osteosarcom Cancer peritoneal Tumori solide Sindromul de liza tumorala Carcinom cu celule merkel Mezoteliom malign Cancer de tract urinar Boala Castleman
+13
Vezi toate grupurile

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu o opinie vis-a-vis de acest rezultat histopatologic, al mamei mele.
Examen microscopic-27392- ovar cu chist foliculinic. salpinge normal
27393-ovar cu chist luteinic hemoragic. salpingita chistica
27394- endocervita cronica cu focare de metaplazie scuamoasa de tip matur si numeroase glande endocervicale dilatate chistic. Endometru in faza proliferativa, ulcerat. Subendometrial se deceleaza proliferare tumorala cu arii de diferentiere stromala si diferentiere spre fibrele musculare netede. Proliferarea tumorala este forp***a din celule cu aspect monoton, marginile tumorale bine delimitate.
Concluzie- pe fragmentele examinate aspecte compatibile cu diagnosticul de tumoare mixta cu diferentiere stromala si in fibrele musculare netede, corp uterin.
Va rog din suflet sa ma lamuriti cu acest rezultat. Este vorba de cancer?

Postata de Utilizator21535283868 cu un an in urma.

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Adauga un raspuns

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua