Supa de castravete

Actualizat: 24 Octombrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se taie 6-8 felii subtiri de la un castravete si se pun deoparte.
  2. Se taie castravetele ramas in cubulete.
  3. Se amesteca jumatate din cantitatea de castravete taiat cubulete cu un sfert din cantitatea de iaurt, la blender, pana se transforma in piure.
  4. Se toarna intr-un castron mare. Se paseaza si restul castravetilor ramasi cu sare, menta, piper si restul de iaurt.
  5. Se combina toate ingredientele si se amesteca. Se adauga castravetii taiati feliute deasupra si se pune supa la frigider.
  6. Se serveste rece.


Citeste si despre:

Alimentatia corecta pe timp de iarna 5 legume mai putin comune si cum pot fi consumate Plan de detoxifiere pentru 7 zile Excesul de fructe si cresterea in greutate Detoxifiere naturala de primavara Cat inseamna o portie de fructe sau legume? Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva cancerului Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 Dieta pe timp de vara Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete! Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate Dieta cu pepene verde Capsunile: surse naturale de antioxidanti Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani Slabiti 10 kilograme in 21 de zile - dieta de detoxifiere Martha Vineyard
Cere sfatul medicului ×