Macaroane arabesti cu sos de iaurt si mirodenii

Publicat: 18 Mai 2015 | Actualizat: 18 Mai 2015

Ingrediente:

Mod de preparare:

Fierbe macaroanele intr-o oala mare plina cu apa in care ai adaugat doua linguri de ulei de masline. Sareaza carnea si las-o la inabusit intr-un alt vas, alaturi de celelalte 4 linguri de ulei, pana cand apa din acesta scade in totalitate si carnea capata o culoare roz-maronie.

Amesteca macaroanele cu carnea cat timp sunt calde si stropeste-le cu un sos din iaurt cu usturoi in care ai adaugat mixul de condimente, sare si piper. Serveste macaroanele in farfurii adanci si decoreaza-le cu frunze de menta proaspata.


Email

Vitoral M Junior spray oral - Puful de bine al copilului tau! Combinatie complexa de multivitamine, optim  dozata,  cu gust placut de portocale!Vitoral M Junior spray oral - Puful de bine al copilului tau! Combinatie complexa de multivitamine, optim dozata, cu gust placut de portocale!

Candidoza vaginala nu ar trebui sa iti schimbe viata. Ce trebuie sa stii despre afectiune.Candidoza vaginala nu ar trebui sa iti schimbe viata. Ce trebuie sa stii despre afectiune.

Citeste si despre:

Sfaturi pentru controlul aciditatii gastrice

Dieta de vara a persoanelor cu diabet

13 gustari sanatoase pentru pauzele de la serviciu

Vinetele, beneficii si retete sanatoase

6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber

Colagenul lichid, secretul unei vieti sanatoase

Tipuri de paraziti si simptomatologie

Deficitul de Vitamina D si impactul asupra organismului!

Iaurtul

Beneficiile medicale ale condimentelor si mirodeniilor

Inca un motiv pentru a consuma iaurt

Iaurtul - un nou aliat impotriva respiratiei urat mirositoare

SOS pielea ultra uscata