Macaroane arabesti cu sos de iaurt si mirodenii

Publicat: 18 Mai 2015 | Actualizat: 18 Mai 2015

Ingrediente:

Mod de preparare:

Fierbe macaroanele intr-o oala mare plina cu apa in care ai adaugat doua linguri de ulei de masline. Sareaza carnea si las-o la inabusit intr-un alt vas, alaturi de celelalte 4 linguri de ulei, pana cand apa din acesta scade in totalitate si carnea capata o culoare roz-maronie.

Amesteca macaroanele cu carnea cat timp sunt calde si stropeste-le cu un sos din iaurt cu usturoi in care ai adaugat mixul de condimente, sare si piper. Serveste macaroanele in farfurii adanci si decoreaza-le cu frunze de menta proaspata.


Email

Citeste si despre:

Sfaturi pentru controlul aciditatii gastrice

Dieta de vara a persoanelor cu diabet

13 gustari sanatoase pentru pauzele de la serviciu

Vinetele, beneficii si retete sanatoase

6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber

Da volum vocii tale cu gama Otosan!

Vesti bune pentru cei care sufera de LUPUS

Depresia – cauze, simptome, tratament

Iaurtul

Beneficiile medicale ale condimentelor si mirodeniilor

Inca un motiv pentru a consuma iaurt

Iaurtul - un nou aliat impotriva respiratiei urat mirositoare

SOS pielea ultra uscata