Paste Primavera

Actualizat: 25 Octombrie 2023
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Pastele italienesti Primavera sunt o optiune delicioasa in meniul unui pacient bolnav de diabet de tip 1.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Fierbe pastele al dente in apa cu sare. Prajeste nucile sau migdalele cateva minute intr-o tigaie nonaderenta.

Caleste broccoliul, fasolea, dovlecelul, rosiile, intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline. Asezoneaza cu sare si piper si lasa-le pe foc pana cand se inmoaie usor broccoliul. Arsezoneaza legumele cu restul de ierburi aromatice si mai lasa-le la calit inca doua minute.

Scurge pastele de zeama, pune-le intr-un bol si toarna legumele peste ele. Amesteca-le bine. Serveste pastele cu nuci sau migdale prajite si parmezan ras pe deasupra.


Citeste si despre:

10 alimente hipercalorice ale primaverii Detoxifiere naturala de primavara Dieta pentru detoxifierea de primavara Tulburarile afective sezoniere 10 alimente care agraveaza indigestia Cum sa va imbunatatiti sanatatea inimii cu alimente proaspete de primavara Rinita alergica - simptome si metode de ameliorare #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist 10 mituri despre dieta bolnavilor de diabet Dieta de vara a persoanelor cu diabet Sfaturi alimentare de sarbatori pentru diabetici Norme de prescriere a retetelor medicale Ovazul, beneficii si retete sanatoase Administrarea medicamentelor fara prescriptie medicala Cauzele vederii incetosate
Cere sfatul medicului ×