Salata de grepfruit cu banane
Actualizat: 10 Octombrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Acest preparat bogat in vitamine este perfect pentru micul dejun sau deserturile persoanelor care sufera de diabet de tip I.
Grepfrutul are un indice glicemic scazut, fiind recomandat pentru controlul eficient al nivelului de glicemie.
Aroma speciala este asigurata de menta proaspata, care se combina perfect cu gustul dulce-acrisor al grepfriutului si bananei, puse laolalta.
Ingrediente
- 2 grepfruturi rosii mari
- 2 banane
- 2 linguri de menta proaspata, taiata fin
- 1 lingurita de miere
Mod de preparare
- Curatati grepfruturile de coaja si pielite, astfel incat sa alegeti doar pulpa fructelor.
- Pastrati sucul scurs pentru dressingul salatei.
- Decojiti bananele si taiati-le in rondele potrivite.
- Amestecati fructele intr-un bol, turnati deasupra sucul de grepfrut si adaugati mierea.
- Presarati menta proaspata si serviti imediat.