Un psiholog bun in Constanta?

Depresie Psihoza depresiva Depresie majora Tulburari psihice
+1
Vezi toate grupurile

Postata de MembruMobileApp1499372538 cu 6 ani in urma.

Buna yiua! Am mare nevoie de o sugestie de psiholog pentru orasul Constanta. Intreb pentru o persoana foarte apropiata mie care sufera de depresie si care are nevoie si vrea ajutor. Nu vreau sa se ajunga in stadiul in care sa imi doresc sa fi facut ceva, dar sa nu mai am cum. Va rog, ajutati-ma.
Ar fi excelent daca psihologul ar avea program si dupamiaya sau si in weekend. Va multumesc!

Adauga raspuns

Raspunsuri (5)

psih.Bogdan Pîrtoacă

acum 6 ani

Bună ziua! Pentru a detalia o solutie pentru solicitarea dumneavoastra, va rog trimiteri-mi un mesaj pe adresa de e-mail.

Raspunde
 
0
 
Advertisement
Psih. Claudia Popa

acum 6 ani

Psihologii lucreaza foarte mult pe baza de recomandare. Puteti intreba in cercul dvs de prieteni. Dar aceasta nu este o garantie a succesului. Intre terapeut si client se creeaza o relatie. Cel mai folositor ar fi ca persoana pentru care puneti aceasta intrebare sa viziteze paginile si blogurile online si sa contacteze persoana cu care simte ca rezoneaza cel mai mult. Daca acest sentiment nu se pastreaza in timpul sedintelor, se poate orienta catre alta persoana.
Mult succes!

Raspunde
 
0
 
Psihoterapeut Roxana Patrascu

acum 6 ani

Bună ziua,

Ședințele de psihoterapie se pot ține și online audio și/sau video prin Skype, Yahoo Messenger etc. Explicațiile, durata, exercițiile utilzate, costul și eficiența sunt similare ședințelor din cabinet.
În prima ședința are loc anamneza (exact ca la medicul de familie), descrierea simptomatologiei fizice și psihice, teste de măsurare a simptomelor anxios-depresive și discutarea demersului terapeutic.

De asemenea, persoana se poate înscrie și într-o platforma clinică online.
Platforma include:
- Evaluarea și diagnoza problemelor de anxietate, evaluarea complexă a personalitatii și a impactului anxietății asupra funcționării cognitive.
- Acces 3 luni nelimitat la toate programele de anxietate: panică, fobie socială, fobii specifice, nevroza obsesiv-compulsivă, tulburare post-traumatică, anxietate generalizată, depresie.
- Asistenta psihologică online pe toată perioada utilizarii platformei, comunicare constantă prin mesaje și 5 sedinte online a câte 50 de minute.
- Resurse psihologice multimedia (articole, imagini, prezentari de caz, videoclipuri, înregistrări audio despre anxietate și tratamentul acesteia).
- Forum de discuții cu alte persoane care se confruntă cu probleme similare de anxietate.
- Toate datele personele raman confidențiale.

Toate cele bune!

Raspunde
 
0
 
Psih. Delia Aldescu

acum 6 ani

Va pot recomanda o colega psiholog specializata in psihoterapie sistemica de familie si cuplu - Carmen Paraschivescu

Raspunde
 
0
 
Utilizator11616971790

acum 3 ani

Iuliana Fülas psiholog clinician si psihoterapeut. Program: luni-vineri: 10.00-20.00. Weekend: 09.00-13.00

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Modalitati de a preveni depresia prenatala Cafeaua previne depresia Cum ne putem feri de simptomele depresiei pe perioada iernii Depresia de iarna si nutritia adecvata ameliorarii acesteia Consumul de nuci inlatura depresia

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×