.....?

Avortul

Postata de Utilizator11568123401 cu 4 ani in urma.

Bună. Acum trei saptamani am făcut avort (primul si sper ca ultimul). După 4/5 zile de la chiuretaj am avut menstruatia normală (7 zile cum o aveam si înainte). După 2 săptămâni de la avort am avut 1 singur act sexual neprotrotejat, dar partenerul nu a ejacuat . Am făcut un test de sarcina a doua zi după actul sexual si a fost negativ. Dar, de frică am luat pilula de a doua zi. Ce voiam să vă întreb, în cazul în care NU ERAM însărcinată daca mă va afecta pilula sau ce reacții pot avea din cauza acestei pastile !? Vă mulțumesc anticipat pentru timpul acordat întrebării mele.

Adauga raspuns

Raspunsuri (2)

Utilizator11575371550

acum 4 ani

Cate luni ai avut? Te-a durut? Cat dureaza un avort?

Raspunde
 
0
 
Advertisement
Utilizator11568123401

acum 4 ani

Cam o lună am avut . Și da, a durut îngrozitor! Nu vreau sa doresc nimănui asemenea sentiment. Așa că : stop avortului! Durează cam 1 ora maxim. Pana te trezești si poti pleca. Durerile te vor tine încă 5 ore intens. Iti recomand sa dormi sa.ti amelioreze durerea.

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Sindromul post-avort - simptome si tratament Avortul spontan - diagnostic, semne si simptome Avortul medicamentos sau intreruperea sarcinii cu medicatie Avortul chirurgical Avortul - efecte secundare

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua