Cum scap de gândurile pe care nu doresc sa le am?

Tulburari psihice

Postata de PAlina cu un an in urma.

Bună ziua! De câțiva mă confrunt cu niște gânduri groaznice pe care nu vreau sa le am , dar care imi apar in minte ca din senin, am senzatia ca se da o lupta intre bine si rău in capul meu , iar aceste gânduri mă întristează pe zi ce trece tot mai tare și mă face să mă închid si mai tare in mine. Am senzația că am înnebunit mereu sunt tristă imi este frica să zâmbesc pur și simplu nu mai stiu ce sa fac mă simt atât de rau sufletește pentru că nu am curajul să-i spun nimănui ceea ce simt, ce mi se întâmplă plus că nu am deloc incredere in mine am senzatia ca nimeni nu ma place nu mă mai simt bine nicăieri mă simt în plus peste tot si nu îmi mai găsesc locul. Vă mulțumesc pentru fiecare răspuns!

Adauga raspuns

Raspunsuri (2)

acum un an

Buna ziua,

Este important sa stiti ca exista modalitati de a obtine ajutor pentru a va simti mai bine. Un psiholog specializat in psihoterapie cognitiv comportamentala va poate ajuta sa explorati gandurile si sentimentele dumneavoastra si sa gasiti impreuna strategii pentru a depasi problemele si sa va recastigati increderea in dumneavoastra si in viata.

Va recomandam sa va programati la un psiholog: https://www.clickmed.ro/medic/psihologie

Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Educatie-pentru-sanatate/cum-sa-scapati-de-imaginea-de-sine-negativa_13095
sfatulmedicului.ro/Psihologie-si-psihoterapie/cum-sa-depasiti-mai-usor-momentele-de-tristete_13309

Raspunde
 
0
 
Advertisement
Clinica Hope

acum 2 luni

Îmi pare rău să aud că treci prin astfel de momente grele. Este important să știi că nu ești singură și că există ajutor disponibil. Caută sprijinul unui specialist în sănătate mentală, cum ar fi un psiholog sau un psihiatru. Acești profesioniști pot să te ajute să explorezi aceste sentimente, să înțelegi ce le provoacă și să găsești modalități eficiente de gestionare a lor. Terapia psihologică și, în unele cazuri, medicația pot fi utile în tratarea anxietății și depresiei. Este curajos să ceri ajutor și să îți îngrijești sănătatea mentală.

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Legea sanatatii mintale si a protectiei persoanelor cu tulburari psihice Tulburarile psihice (bolile mintale) Cum recunosti un bolnav cu tulburari psihice Tulburari emotionale Recunoasterea semnelor de tulburari de sanatate mintala in cazul copiilor

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×