Salata de legume

Publicat: 20 Ianuarie 2009 | Actualizat: 04 Noiembrie 2014

Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 195
Proteine: 4,11 g
Grasimi: 9,68 g
Glucide: 22,4 g

Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Se taie felii castravetii, dovlecelul, cartofii, morcovii, rosiile si pastaile.
  2. Se taie varza, frunzele de salata, ceapa verde si patrunjelul.
  3. Se fierb pastaile si varza, apoi se lasa la racit.
  4. Intr-un castron, se amesteca toate legumele si verdeata si se adauaga uleiul, zaharul, sucul de lamaie si sare, dupa gust.


Va dorim pofta buna!


Email

Citeste si despre:

Salata verde, beneficii pentru sanatate

Beneficiile legumelor de primavara pentru sanatate

Cum pot duce salatele la ingrasare

5 legume mai putin comune si cum pot fi consumate

Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare

Centrul de Medicina Functionala si Integrativa Secom isi extinde portofoliul cu un nou serviciu de nutritie functionala

Importanta administrarii probioticelor in perioada tratamentului cu antibiotic

Medicina functionala si integrativa, aliatul unui stil de viata echilibrat

7 salate pe care copiii le vor adora

Minune intr-un bol: salata de fructe

Cat inseamna o portie de fructe sau legume?

4 motive pentru a servi o salata zilnic

Conceptii gresite despre legume si slabire