Omleta cu spaghete

Actualizat: 25 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale/portie:

Calorii: 296
Colesterol: 203 mg
Carbohidrati: 19 g
Fibre: 1 g
Proteine: 14 mg

Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Se topeste untul amestecat cu uleiul intr-o cratita mare, la foc moderat.
  2. Se calesc legumele, 5 minute, amestecand.
  3. Se adauga pastele amestecand incontinuu, timp de 5-7 minute, pana cand legumele s-au inmuiat iar pastele capata culoare maro aurie. Intr-un castron se bat bine ouale cu lapte, sare si piper.
  4. Se toarna si branza rasa. Se mai lasa inca 2 minute sau pana cand ouale s-au prajit. Cu o spatula, ridicati omleta si intoarceti-o pe cealalta parte. Prajiti-o si pe cealalta parte 2-3 minute.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Spaghetele - informatii nutritionale 7 motive pentru care puteti sa consumati mai multe oua Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor 10 reguli de urmat pentru a gati sanatos Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate Dieta in functie de grupa sanguina 10 pericole alimentare Cum alegi un laborator medical bun: 3 factori importanti Aparate auditive moderne si tehnologie de ultima generatie Dieta Sonoma Depresia de iarna si nutritia adecvata ameliorarii acesteia 6 nutrienti care nu trebuie sa lipseasca din dieta copiilor Dieta pentru detoxifierea de primavara Top 15 alimente pentru persoanele cu insuficienta renala Cat inseamna o portie de fructe sau legume? 6 recomandari pentru o zi mai buna
Cere sfatul medicului ×