Ridichi albe cu crema
Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articol
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Ingrediente:
- 1 kg ridichi albe
- 1 lamaie
- 15 g unt
- 2 dl creme frache (35%)
- 1 lingura patrunjel tocat
Mod de preparare:
- Se curata ridichile si se taie in bucati de 2-3 cm, apoi se pun la fiert in apa sarata timp de 20-25 de minute. Dupa fierbere, se usuca in prosoape de hartie.
- Se incalzeste untul in tigaie, apoi se adauga bucatile de ridichi si se lasa pe foc timp de 5 minute.
- Se adauga apoi crema, se acopera tigaia si se lasa la foc mic pana cand crema se reduce la jumatate din cantitatea initiala.
- Se aranjeaza continutul pe un platou si se presara cu patrunjel tocat.
Sfaturi pentru dieta:
Ridichile sunt foarte bogate in magneziu.
Pentru un continut caloric cat mai mic, se poate folosi si crema fara grasimi.
Va dorim pofta buna!