Ridichi albe cu crema

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se curata ridichile si se taie in bucati de 2-3 cm, apoi se pun la fiert in apa sarata timp de 20-25 de minute. Dupa fierbere, se usuca in prosoape de hartie.
  2. Se incalzeste untul in tigaie, apoi se adauga bucatile de ridichi si se lasa pe foc timp de 5 minute.
  3. Se adauga apoi crema, se acopera tigaia si se lasa la foc mic pana cand crema se reduce la jumatate din cantitatea initiala.
  4. Se aranjeaza continutul pe un platou si se presara cu patrunjel tocat.


Sfaturi pentru dieta:
Ridichile sunt foarte bogate in magneziu.
Pentru un continut caloric cat mai mic, se poate folosi si crema fara grasimi.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Cremele de la A la Z Pericolele utilizarii cremelor de protectie solara Cum alegi crema de protectie solara potrivita Leucocitoza sau numarul crescut de globule albe Cremele BB si rolul lor in ritualul de infrumusetare 5 secrete despre cremele antirid pe care trebuie sa le cunoasteti Cum sa gasiti crema hidratanta potrivita Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Cum poti profita de ultima tehnologie in materie de analize medicale Ridichile rosii si negre beneficii si informatii nutritionale Noile recomandari pentru utilizarea cremelor de protectie solara. Ce nu am stiut pana acum Impactul radiatiilor ultraviolete. Cum alegem si folosim corect cremele de protectie solara Ce sunt si de ce apar petele albe pe unghii Crema de protectie solara - cum o alegem pe cea potrivita Cele 3 „prafuri albe” care pot favoriza aparitia cancerului Ingrijirea pielii bebelusului: esentialul despre creme, pudre, sapunuri
Cere sfatul medicului ×