Tarta cu oua, sunca si branza

Actualizat: 17 Noiembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Fierbeti macaroanele conform indicatiilor de pe pachet si lasati-le la scurs.
  2. Intr-o tigaie medie rumeniti bacon-ul si apoi scoteti-l pe o farfurie. Intr-un vas mare combinati macaroanele, baconul, branzeturile, cuburile de paine, ceapa si sosul de ardei iute. Amestecati bine.
  3. Intr-un castron mare, se pat albusurile pana cand se intaresc. Turnati-le in vasul cu macaroane. Amestecul se pune apoi intr-un vas termonrezistent mai intins pe raftul de jos al cuptorului la 200 de grade C.
  4. Dupa un sfert de ora, puneti vasul in raftul din mijloc al cuptorului.
  5. Coaceti compozitia inca aproximativ o ora (verificati cu varful unei scobitori sau cutit daca tarta este patrunsa in mijloc: in cazul in care acestea ies curate, tarta e coapta). Se lasa 5 minute inainte de taiere.


Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Cum prevenim toxiinfectia alimentara provocata de consumul de oua 7 motive pentru care puteti sa consumati mai multe oua Cate oua este recomandat sa consumi zilnic Tot ce trebuie sa stiti despre consumul de oua Informatii surprinzatoare despre oua Motive pentru care este bine sa mancati oua Legile alimentatiei pentru mentinerea tineretii #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Hipercolesterolemia Dieta vegetariana si efectele ei asupra sanatatii Alergia la proteinele din ou Himenolepidoza Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate Dieta Atkins: ghid pentru incepatori Cele mai bune si mai rele aperitive
Cere sfatul medicului ×