Salata de vinete

Publicat: 26 Ianuarie 2009 | Actualizat: 14 Noiembrie 2014

Informatii nutritionale:

Calorii: 102
Proteine: 3 g
Grasimi: 4 g
Colesterol: 0
Carbohidrati: 17


Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se toaca marunt tulpina de telina si frunzele.
  2. Se inteapa cu o furculita vanata si se coace pe gratar.
  3. Se lasa vinetele la racit, apoi se indeparteaza coaja.
  4. Pulpa de vanata se freaca bine pana capata consistenta unui piure.
  5. Dupa ce vinetele s-au racit complet, se amesteca cu semintele de susan, usturoiul, sucul de lamaie si telina tocata, apoi se condimenteaza cu sare, dupa gust.
  6. Piureul se serveste la temperatura camerei, cu ulei de masline si suc de lamaie.



Va dorim pofta buna!


Email

Tratament natural in infectiile tractului urinarTratament natural in infectiile tractului urinar

Citeste si despre:

Minune intr-un bol: salata de fructe

Vinetele, beneficii si retete sanatoase

Meniu de Craciun ideal pentru pacientii dializati!

Dieta Dukan - principii si etape

Semne care arata existenta problemelor cu fierea

Anemia feripriva- simptome, cauze si remedii naturale

Produs NOU cu Vitamina D3 si Calciu: Detrix Complex de la Herbagetica

Fereste-te de diaree si indigestii in vacante

Ce trebuie sa stim despre alimentele organice / bio

Dieta Sonoma

Aliatii organismului in sezonul rece: antioxidantii

Cat inseamna o portie de fructe sau legume?

Hipertensiunea si alimentatia