Omleta cu spanac

Publicat: 26 Ianuarie 2009 | Actualizat: 17 Noiembrie 2014

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Se spala si se taie spanacul.
  2. Se bate bine oul si se amesteca cu spanacul.
  3. Se coace la foc mic in unt si se condimenteaza cu sare.
  4. Se prajeste painea.
  5. Se serveste calda.


Va dorim pofta buna!


Email

Citeste si despre:

10 idei de mic dejun care sfideaza senzatia de foame

Cum iti revii dupa masa de Paste

Beneficiile pentru sanatate ale spanacului

7 motive pentru care puteti sa consumati mai multe oua

Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism

Da volum vocii tale cu gama Otosan!

Probiotice pentru o digestie usoara de Sarbatori

Rezolutia pe 2020 - simte-te bine in pielea ta!

Dieta o2

Alimente si bauturi care pateaza dintii

Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor

Dieta Sonoma

6 nutrienti care nu trebuie sa lipseasca din dieta copiilor