Iwostin Lipidia pentru fermitatea si elasticitatea pielii

Publicat: 04 Decembrie 2009 | Actualizat: 04 Decembrie 2009

Odata cu trecerea anilor deficitul de lipide din piele conduce la cresterea permeabilitatii stratului cornos al epidermei si, in consecinta, la o pierdere mai rapida a apei, ceea ce pe termen lung conduce la pierderea elasticitatii si fermitatii pielii. Insa prin compensarea deficitului de lipide, intarind structura lipidica naturala a pielii, ii putem reda acesteia fermitatea si elasticitatea.

In colaborare cu medici dermatologi, Laboratoarele Iwostin au creat noua gama Iwostin Lipidia, disponibila acum exclusiv in farmacii. Sunt produse esentiale pentru tratarea pielii uscate si lipsite de elasticitate. Datorita formulei inovatoare, produsele din gama Iwostin Lipidia completeaza deficitul de lipide existente in piele: ceramide, colesterol, ceara si acizi grasi. Dermatocosmeticele Iwostin Lipidia reconstruiesc si intaresc structura lipidica naturala a pielii si ii redau fermitatea si elasticitatea. iwostin, lipidia

Daca iti pasa de aspectul si de sanatatea ta, noua gama Iwostin Lipidia iti este absolut necesara. Crema si lotiunea Iwostin Lipidia regenereaza si intaresc structura naturala a stratului cornos al epidermei, completeaza necesarul de lipide a caror prezenta la nivelul pielii este insuficienta in mod natural si previne pierderea transepidermica de apa. La randul lui, gelul lipidic pentru spalare Iwostin Lipidia curata fara a afecta bariera lipidica a pielii. Toate contin si atat de pretuita apa termala de Iwonicz Zdroj, binecunoscuta statiune balneoclimaterica din Carpatii Vestici. Cu noile produse Iwostin Lipidia, ii poti reda pielii tineretea si sanatatea!

Crema Iwostin Lipidia regenereaza si intareste structura naturala a stratului cornos al epidermei, completeaza necesarul de lipide a caror prezenta la nivelul pielii este insuficienta in mod natural si previne pierderea transepidermica de apa.

Gelul pentru spalare Iwostin Lipidia curata fara a afecta bariera lipidica a pielii, regenereaza si intareste structura naturala a stratului cornos al epidermei si previne pierderea transepidermica de apa.

Lotiunea pentru corp Iwostin Lipidia regenereaza si intareste, pentru timp indelungat, structura naturala a stratului cornos al epidermei, suplimenteaza insuficienta lipidelor din piele (colesterol, ceramide si alte lipide ale pielii) si previne pierderea transepidermica de apa.


Email

Pentru sanatatea functiei excretorie a rinichilorPentru sanatatea functiei excretorie a rinichilor

Citeste si despre:

Cele mai bune sfaturi pentru a evita imbatranirea pielii

Cel mai bun ritual de ingrijire pentru fiecare tip de piele

Saruri din adancuri nepoluate pentru exfolierea naturala a pielii

Beneficiile medicale ale condimentelor si mirodeniilor

Top 3 suplimente alimentare care fac minuni pentru piele

Anemia feripriva- simptome, cauze si remedii naturale

Fereste-te de diaree si indigestii in vacante

Ce trebuie sa stii despre infectiile urinare: simptome si tratament

Leac de-un veac – remediu natural traditional pentru o piele sanatoasa

Uleiul de jojoba: beneficii oferite pielii

Uleiul de macadamia: beneficii oferite pielii

Galbenelele: beneficii oferite pielii

Ce riscuri pentru sanatate presupune epilarea