Clatite cu capsuni

Actualizat: 22 Septembrie 2014
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Informatii nutritionale:
Calorii: 315 g
Colesterol: 208 mg
Carbohidrati: 22 g
Proteine: 10 mg
Fibre: 2 g


Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Se separa albusurile de galbenusuri. Se pun intr-un castron galbenusurile si smantana. Peste ele se cerne faina, se adauga sarea si praful de copt. Se amesteca usor pana se omogenizeaza compozitia.
  2. Se adauga apoi laptele. Intr-un castron separat se amesteca albusurile de ou pana se intaresc, cu un mixer sau un tel. Incorporati cu grija albusurile in compozitie. Incalziti o tigaie sau o tava pe care ati uns-o in prealabil cu putin unt. Lasati la incins cel putin un minut. Cu ajutorul unei linguri mari turnati aluatul in tigaie si lasati clatita sa se coaca, aproximativ 2 minute. Intoarceti clatita pe cealalta parte si lasati-o sa se coaca inca 1-2 minute dupa caz, pana se coace. Repetati pana se termina aluatul.
  3. Umpleti apoi clatitele cu capsuni.

Va dorim pofta buna!


Citeste si despre:

Alimente si bauturi care pateaza dintii Cele mai bune alimente pentru micul-dejun Dieta Atkins: ghid pentru incepatori Detoxifiere naturala de primavara Ghid de cumparare a alimentelor congelate Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara Fibrele si bolile diverticulare Ce inseamna, de fapt, un produs cosmetic NATURAL? Top 5 lucruri esentiale pe care sigur nu le stiai despre Omega-3 27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos Arsurile solare: remedii din popor Afectiuni comune ale picioarelor Tratamente anticelulitice: 20 de moduri de a spune ADIO celulitei! Alimente care va incalzesc Retete pentru frumusete Dieta bogata in fibre
Cere sfatul medicului ×