'Fara ea nu putem iubi' - Campanie de preventie si tratament a afectiunilor cardiace

Actualizat: 17 Martie 2011
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Gral Medical anunta lansarea campaniei “Fara ea nu putem iubi”, campanie dedicata noilor tratamente folosite in cardiologie.
Campania se desfasoara pe o perioada de 1 luna si jumatate (21 Martie - 30 Aprilie 2011) si va fi dedicata informarii si constientizarii pacientilor cu privire la tratamentul de revascularizare a inimii cu ajutorul undelor acustice.

Pe perioada campaniei toti pacientii beneficiaza de o consultatie gratuita la medicul specialist cardiolog plus 20% reducere la interventia CardioFort si orice investigatie suplimentara efectuata la Gral Medical, necesara pentru intocmirea dosarului de calificare. “CardioFort este o metoda terapeutica sigura ce se efectueaza in ambulator (fara anestezie, fara efecte secundare), ce permite stimularea formarii de vase noi de sange, iar rezultatele permit imbunatatirea anginei pectorale, a capacitatii de efort a pacientului si a calitatii vietii.” explica Prof. univ. dr. Eduard Apetrei, medic primar cardiolog - consilier stiintific cardiologie Gral Medical.

Mortalitatea si incidenta cardiopatiei ischemice
Numarul pacientilor bolnavi de cardiopatie ischemica, aflati in evidentele MS, se ridica la aproape 1 milion de cazuri. Cardiopatia ischemica (angina pectorala si infarctul miocardic) se afla pe primul loc in topul cauzelor de deces din Romania (din 100 decese 60 sunt produse de bolile cardiovasculare). in fiecare an bolile cardiovasculare produc aproape 60000 de decese - conform statisticilor oferite de Ministerului Sanatatii pt anul 2008.

Premiera in Cardiologie
In Romania, cele mai noi tratamente de revascularizare a inimii se pot face la Clinica de Diagnostic Gral Medical din capitala. Tratamentul CardioFort este o premiera in sistemul privat din Romania, atat prin inovatia din domeniu, dar si prin caracterul noninvaziv al interventiei. Noua metoda de tratament utilizata in cardiologie foloseste undele acustice, cu ajutorul carora circulatia in zonele afectate de boala arterelor coronare este refacuta.

Metoda este extrem de utila, mai ales pentru pacientii cu angina pectorala la care nu se poate face operatia bypass sau implantarea de stenturi coronariene si la care angina pectorala nu raspunde la tratamentul recomandat.
“Eficienta tratamentului a fost probata atat pe termen scurt cat si pe termen lung, prin numeroase studii clinice, existand dovezi obiective ale neoangiogenezei indusa prin unde acustice (imbunatatirea perfuziei miocardice a fost probata prin SPECT – single photon emission computed tomography si/ sau angiografie coronariana).” explica Prof. univ. dr. Eduard Apetrei, medic primar cardiolog - consilier stiintific cardiologie Gral Medical

Detalii campanie
Consultatia oferita gratuit in cadrul campaniei (21 Martie - 30 Aprilie 2011) nu este supusa unor conditii, de aceea fiecare pacient poate face gratuit un control de rutina pentru prevenirea pe viitor a bolilor cardiace. Pacientii care au un diagnostic de cardiopatie ischemica pot prezenta analizele si investigatiile efectuate deja (aferente dosarului de calificare), nemaifiind nevoie de refacerea analizelor. Reducerile oferite in cadrul campaniei (consultatie, investigatii suplimentare, interventie CardioFort) nu se cumuleaza cu alte oferte si produse promotionale oferite de Gral Medical.

Programari si consiliere online: www.gralmedical.ro sau la telefon: 021-323.00.00(02), mobil: 0724-242.259 - Clinica de Diagnostic Gral.


Citeste si despre:

Gripa la copii - simptome, preventie si tratament Genele care predispun la boala Alzheimer - ce rol au in preventie si tratament Gastroenterita cu rotavirus, metode de preventie si tratament Dr. Claudia Adriana Nicolae, ne vorbeste despre masuri de preventie si tratament in cazul alergiei la intepaturi Pietrele la rinichi - cauzele aparitiei, preventie si tratament Astmul in cazul sugarilor si copiilor mici: simptome, factori de risc si optiuni de tratament Istoricul familial si riscul pentru boala #roboterapeut, un aparat de top in orasul medical, care te ajuta sa mergi mai departe, mai usor! Urgenta stomatologica. Semnele care ar trebui sa te trimita imediat la dentist Liposuctia, o metoda mai usoara de prevenire a bolilor de inima Cum apar buzele crapate si cum le puteti ingriji Rinita alergica sau raceala? Afla cum poti face diferenta intre cele doua afectiuni Ce sunt si cum se manifesta tulburarile de ritm cardiac la adulti versus copii Mastoidita: complicatia infectiei netratate Informatii esentiale despre transplantul de organe Aflati de ce va simtiti obositi tot timpul si cum sa combateti acesta stare
Cere sfatul medicului ×