Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Glutathione ReducedTM

Glutathione ReducedTM

Detalii produs

Categoria: Suplimente nutritive
Firma: SECOM

Pret:  

197,00 RON (cu TVA)

Detalii
Prezentare: 60 capsule
Producator: Jarrow Formulas
Aviz: 420/2005
Pret recomandat: 197,00 RON (cu TVA)

Efecte

Glutationul, numit "proteina vietii”, este o polipeptida bioactiva cu functie de coenzima, prezenta in aproape toate celulele organismului uman. Este sintetizata in ficat din aminoacizii cisteina, glutamina si glicina. Ficatul este cel mai mare depozit de glutation, dar in concentratii mari glutationul se gaseste si in splina, rinichi, pancreas, cornee.
Nivelul celular al glutationului este stimulat de acidul alfa lipoic, glutamina, colostru, seleniu si vitaminele C, B6 si B2. Eficienta vitaminelor C, E si a coenzimei Q10 depinde de nivelul de glutation din organism. Glutationul redus este forma cea mai activa.


- antitumoral exceptional: reduce mutatiile ADN-ului determinate de substantele cancerigene, prin sustinerea fazelor I si II de detoxifiere enzimatica; inhiba absorbtia si favorizeaza eliminarea din organism a metalelor grele, fumului de tigara, pesticidelor, fungicidelor, hormonilor in exces, colorantilor alimentari, detergentilor, supradozelor medicamentoase
- reduce efectele toxice ale chimio si radioterapiei, expunerii la radiatii ionizante, explorarilor radiologice
- protejeaza impotriva efectului mutagen al radiatiilor ultraviolete
- previne aparitia si reduce evolutia hepatitelor, cirozelor si a cancerului hepatic prin puternica actiune detoxifianta (leaga poluantii toxici si carcinogenii din ficat si ii transforma din substante liposolubile in componente hidrosolubile pe care le elimina pe cale urinara)
- stimuleaza detoxifierea limfei prin eliminarea toxinelor pe cale biliara
- antioxidant intracelular: este unul dintre cei mai puternici si importanti antioxidanti ai organismului; este numit "antioxidantul miraculos”; stresul oxidativ produs prin deficit de glutation are un rol major in patogenia cancerului, astmului, bronsitei cronice, emfizemului, fibrozei chistice, mucoviscidozei pulmonare, autismului, deficitului de atentie si hiperactivitate, bolii Parkinson, maladiei Alzheimer, SLA, sclerozei multiple, schizofreniei, dischineziei tardive; protejeaza impotriva leziunilor si a emboliilor cerebrale, bolii Crohn, infectiei cu Helicobacter pylori, enterocolitei, pancreatitei (si a celei de etiologie alcoolica), infertilitatii masculine, etc.
- protejeaza impotriva leziunilor din sindromul de ischemie - reperfuzie
- imunomodulator
- puternic antiviral in infectii cu virusul Herpes simplex 1, HIV, virusul Epstein Barr, virusurile hepatitice; sustine reactia de aparare impotriva infectiilor rezistente la tratamentul alopat
- adjuvant in tratamentul sindromului de oboseala cronica si al fibromialgiei
- benefic in tratamentul degenerescentei maculare; reduce riscul aparitiei cataractei (cristalinul are un mecanism propriu care faciliteaza captarea glutationului; aparitia si evolutia cataractei sunt favorizate de scaderea nivelului de glutation)
- reduce formarea placilor ateromatoase in hipercolesterolemie
- stabilizeaza si mentine nivelul glicemiei in diabetul non-insulinodependent, asigura protectie fata de afectiunile renale, cardiovasculare, cerebrale conexe diabetului
- protejeaza impotriva hipoacuziei produsa de traume sonore
- adjuvant in stari casectice (stare generala proasta, care se manifesta prin tulburarea functiilor organismului, scadere marcanta in greutate, anemie extrema, hipotermie, etc.)
- creste performantele atletice
- dermatoprotector (psoriazis, dermatita de contact)
- reduce dependenta de droguri si de alcool

Alte ingrediente
Celuloza, magneziu stearat (sursa vegetala), dioxid de siliciu, gelatina (capsule).
Nu contine grau, gluten, soia, lactate, ou, peste/crustacee.


Mod de administrare
1 - 3 capsule / zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate


Contraindicatii
Nu se administreaza persoanelor care fac terapie imunosupresoare post-transplant de organ.




Nr. vizualizari: 4403
06 Ianuarie 2025