Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Aqua Dental

Aqua Dental
Esența unui zâmbet sănătos

Prezentare Aqua Dental

Vezi toata descrierea

Aqua Dental a luat naștere din dorința de a oferi pacienților servicii stomatologice de ultimă generație, personalizate și cu un grad ridicat de confort. Știm cât de important este zâmbetul pentru starea de bine, iar misiunea noastră este să redăm un zâmbet plin de încredere, sănătos, funcțional și estetic tuturor celor care ne trec pragul.

În centrul preocuparilor noastre se află întotdeauna clientul, așa că toate eforturile s-au concentrat pe a oferi cea mai bună experiență posibilă, locația noastră se află într-o zonă centrală putând fi accesată cu ușurință datorită numeroaselor conexiuni cu transportul public sau privat, existând locuri de parcare stradale chiar în fața clinicii.

Menținerea celui mai înalt standard de calitate este esențială în tot ceea ce facem. Asta înseamnă că lucrăm cu cele mai bune și mai recente tehnici și metode, ne străduim să oferim calitate superioară și comunicare eficientă în interacțiunile cu pacienții noștri. Angajamentul nostru pentru calitate nu vă oferă doar o experiență plăcută, un tratament de încredere și calitativ, dar vă ajută și să economisiți resursele financiare pe termen lung.

Ce oferim?​

  • Servicii de estetică dentară, implanturi dentare, tratamente de canal, lucrări protetice, aparate dentare și stomatologie pentru copii
  • Garanție pentru toate manoperele efectuate în cabinetul stomatologic

  • Materiale de calitate superioară

  • Timp optim de tratament

  • Vindecare rapidă

  • Siguranță pentru că abordăm protocoalele de sterilizare cu seriozitate și responsabilitate

  • Confort crescut pentru pacienți

Aqua Dental

BUCURESTI

Adresa: Bulevardul Banul Manta, Nr. 39, sector 1, București

Tel: 0749097534

E-mail:

Web: https://www.aquadental.ro/

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
Inchis
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!