Deodorante 100% naturale Salt of the Earth

Publicat: 18 Septembrie 2017

Majoritatea antiperspirantelor conventionale reduc mirosul neplacut de tranpiratie folosind ingrediente sintetice (de obicei clorhidratul de aluminiu), care actioneaza prin blocarea porilor pielii, impiedicand in mod artificial unul dintre procesele fiziologice cheie ale organismului – formarea transpiratiei.

Deodorantele traditionale mai contin si conservanti chimici si agenti antibacterieni, precum parabeni, triclosan sau methylisothiazolinone, care in urma multor studii s-a ajuns la concluzia ca ar putea fi daunatoare pentru sanatatea organismului.

Ce ingrediente alternative se folosesc in deodorantele naturale?

Principalul ingredient activ folosit in deodorantele naturale este alaunul de potasiu, o sare minerala care fost utilizata ca deodorant de mai mult de o suta de ani. In loc sa blocheze porii, alaunul de potasiu creeaza un strat invizibil de saruri pe piele care opreste dezvoltarea bacteriei cauzatoare de miros neplacut de transpiratie.

Rezultatul este o protectie eficienta si de lunga durata, fara a impiedica abilitatea pielii de a respira.

Deodorantele naturale Salt of the Earth reprezinta cea mai buna alternativa pentru antiperspirantele conventionale. Multipremiate si avand formule unice si eficiente, deodorantele ofera protectie eficace si de durata impotriva mirosului neplacut de transpiratie.

Sunt create din ingrediente 100% naturale, fara miros sau inmiresmate, dupa preferintele fiecaruia dintre consumatori.

Deodorantul spray unisex fara miros actioneaza fara sa acopere mirosul, eliminand bacteria care cauzeaza mirosul neplacut. Bariera invizibila de saruri minerale naturale ofera protectie pe durata intregii zile. Sarurile nu blocheaza porii. Deodorantul spray este premiat anual pentru eficacitate.

Deodorantul spray Pure Aura cu lavanda & vanilie pentru femei este primul deodorant Salt of the Earth cu mireasma. Deodorantul natural clasic a fost imbogatit cu cel mai delicat miros natural. Ca toate celelalte deodorante Salt of the Earth, si acesta este creat din ingrediente 100% naturale, incluzand aloe vera, caprifoi, vanilie si lavanda. Este din 2014 incoace premiat international in fiecare an pentru eficacitate si miros.

Deodorantul spray Pure Armour Explorer pentru barbati este delicat cu pielea, dar puternic impotriva mirosului de transpiratie. Contine o formula unica, care nu blocheaza porii prin utilizarea de chimicale daunatoare. Pure Armour lasa un strat de saruri minerale pe piele, care inhiba in mod natural dezvoltarea bacteriei cauzatoare de miros neplacut, mentinand pielea fresh si parfumata pe durata intregii zile.

Deodorantele Salt of the Earth ofera protectie de durata, nu lasa urme albe, contin ingrediente 100% naturale, sunt ideale pentru vegetarieni sau vegani, nu sunt testate pe animale, nu contin: clorura de aluminiu, alcool, CFC, propileni, parabeni, parfumuri, triclosan, uleiuri minerale.


Citeste si despre:

Ministerul Sanatatii si CNAS, la primul Forum PALMED privind medicina dentara din Romania, o voce unita in beneficiul pacientilor si medicilor stomatologi din Romania Insomnia si riscul aparitiei bolilor de inima Alimente care pot declansa alergii cutanate MedLife: Valul 4 este mai aproape decat se estima, Romania avand riscuri mari din cauza ratei scazute de vaccinare Unde si cum se raspandeste cancerul mamar Solutia ta naturala si intensa pentru candidoza! Dr. Horia Rosianu, aritmolog: Tulburarile de ritm ventriculare, o complicatie la distanta a infarctului miocardic Top suplimente naturale ca sa stralucesti vara aceasta Studiu MedLife: Jumatate din populatia mediului urban mic si o treime din populatia mediului urban mare a trecut prin boala, de noua ori mai mult, respectiv de trei ori mai mai mult fata de statisticile oficiale Cum sa cresti un copil cu o inteligenta emotionala sanatoasa Dr. Magda Bajenaru, medic primar endocrinolog ne spune cum ne pot afecta bolile tiroidei sanatatea Abdominoplastia, solutia rapida pentru un abdomen atractiv Amigdalectomie - cand si de ce este indicata scoaterea amigdalelor