Solutii pentru o imunitate puternica

Publicat: 06 Noiembrie 2014 | Actualizat: 06 Noiembrie 2014

Odata cu instalarea sezonului rece, organismul nostru este din ce in ce mai predispus infectiilor respiratorii si virusurilor. Un sistem imunitar puternic, ne poate ajuta sa preintampinam afectiunile specifice perioadei sau sa trecem mai usor peste episoadele de boala.

Sistemul imunitar este compus din mecanisme si structuri cu rol protector, fara de care, organismul nu poate supravietui in conditiile in care, acesta este in permanenta amenintat de patrunderea din exterior a unor „agresori biologici” (virusi, bacterii, microfungi, paraziti). Acesta este de doua tipuri: nespecific (innascut), comun tuturor indiviziilor si specific (dobandit).

Sistemul imunitar nespecific se transmite ereditar si protejeaza organismul pe toata durata vietii;
Sistemul imunitar specific (dobandit) reprezinta o imunitate individuala, obtinuta pasiv (prin laptele matern) sau activ (in urma unor boli). Apararea specifica se realizeaza cu ajutorul anticorpilor specifici (imunoglobuline), formati de catre limfocite la patrunderea in organism a agentilor straini (antigeni).

Imunitatea reprezinta capacitatea de a recunoaste si de a anihila agentii straini (non-self) patrunsi in organism. Un rol important in acest proces il joaca limfocitele T, prin pastrarea „memoriei imunitare” la nivel celular, si limfocitele B, care sintetizeaza anticorpi specifici.

Copiii capata imunitate prin anticorpii din placenta mamei si prin alaptare. Colostrul reprezinta prima secretie lactata, ce difera din punct de vedere al compozitiei fata de laptele matur, deoarece contine o cantitate mai mare de lactalbumina si proteine din lapte, fiind bogat in imunogloguline ce ofera o imunitate pasiva nou-nascutului. Substantele active din colostru pot fi administrate prin suplimente alimentare, atat copiilor cat si adultilor. Variantele de colostru de la Secom contin factori imunizanti, cu puternic efect antiviral, antibacterian si de refacere a tuturor tesuturilor organismului.

Alimentatia echilibrata si un stil de viata sanatos pot contribui la crearea si mentinerea unui sistem imunitar puternic atat la copii cat si adulti, insa nu intotdeauna acestea sunt suficiente. Suplimentele alimentare sunt o solutie la indemana pentru imunitate.

Pentru intarirea sistemului imunitar, Secom ofera o gama complexa de suplimente alimentare cu ingrediente 100% naturale, biodisponibilitate ridicata si concentratii optime, atat pentru adulti cat si pentru copii.

Mega-Nutrientul Alive! (fara fier) contine 133 de nutrienti esentiali, sursa completa de vitamine, minerale si extracte din legume, plante verzi, ciuperci medicinale si enzime digestive, care asigura un nivel optim de energie si imunitate.

O imunitate puternica pentru intreaga familie asigura Colostrum Prime Life si Colostrum plus Probiotics (copii), varianta pentru adulti.
Pentru functionarea normala a sistemului imunitar este recomandata Vitamina C. Secom ofera atat o formula speciala pentru copii - Vitamin C 250mg cat si o formula pentru adulti – Vitamin C 1000mg.

Daca aveti un sistem imunitar depresat sunt recomandate imunostimulatoarele. Recunoscuti pentru acest efect sunt arabinogalactanii, zincul, extractul din frunza de maslin; toate acestea se regasesc in First Defense, produs pentru copii cu o compozitie unica, considerat ca un sistem imunitar secundar, si System Well Ultimate Immunity, produs pentru adulti ce intareste toate componentele sistemului imunitar.

Alegand Secom aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai bune solutii naturale pentru sanatate.


Email

Energie in fiecare zitEnergie in fiecare zit

Cercetatorii au descoperit mai multe planete cu conditii de viata mai bune decat cele de pe pamant Cercetatorii au descoperit mai multe planete cu conditii de viata mai bune decat cele de pe pamant

Test de matematica: Poti obtine punctaj maxim?Test de matematica: Poti obtine punctaj maxim?

Cum ne vorbeste subconstientul?Cum ne vorbeste subconstientul?

Citeste si despre:

9 sfaturi indispensabile pentru construirea imunitatii intregii familii

Sunt vitaminele si mineralele singurele benefice pentru energie si imunitate?

9 sfaturi pentru o alimentatie sanatoasa

10 strategii pentru a scapa de stresul sarbatorilor

Rezolutia pentru 2021: am mai multa grija de sanatatea mea!

Rolul tratamentului compresiv in vindecarea ulcerului varicos

Obiceiuri sanatoase pentru imunitate crescuta

Uleiul din arbore de ceai face minuni pentru sanatatea ta

Cum sa ai o imunitate de fier: 6 vitamine si minerale pe care le poti lua din legume si fructe

Echinaceea: 10 beneficii pentru sanatate

Vitamine de ajutor pentru un organism sanatos

Solutia naturala pentru vaccinare eficienta si sigura