Cel mai bun atac este apararea... Aboca ImmunoMix Plus

Publicat: 10 Septembrie 2013 | Actualizat: 10 Septembrie 2013

Unul dintre secretele sanatatii il reprezinta o imunitate ridicata. Sistemul imunitar, adica fortareata care ne pazeste corpul de toate afectiunile de care am putea suferi, se slabeste din motive foarte variate.

Frig, oboseala, stres, modificari de sezon, activitati fizice si intelectuale intense...toate destabilizeaza sistemul natural de aparare al organismului, avand in anumite ocazii efecte ireversibile.

Cel mai bun atac este apararea... este abordarea Aboca, nr 1 in farmaciile din Italia. Noua formula ImmunoMix Plus protejeaza corpul prin combinatia de extracte 100% naturale, luptand eficient impotriva factorilor nocivi care ne afecteaza imunitatea.

Aboca a descoperit secretul unei imunitati de fier: formula completa, pe baza de Echinacea, Soc negru, Gheara pisicii si Nalba, cu eficienta maxima in activarea si intarirea sistemului natural de aparare. Rapide si eficiente, cele doua suplimente alimentare, pentru copii si adulti, au efect atat in faza de preventie a imbolnavirilor, cat si in faza acuta, favorizand refacerea organismului.

Produsul este disponibil in 2 forme de prezentare:


Exclusiv in Farmaciile Help Net, la achizitionarea unui produs ImmunoMix Plus Capsule/Sirop primesti CADOU o cutie de Propol2 EMF tablete pentru adulti/ copii, ideale pentru sanatatea gatului.


Email

Nu lasa ficatul sa duca tot greulNu lasa ficatul sa duca tot greul

5 manageri de top din Romania iesiti din tipare5 manageri de top din Romania iesiti din tipare

Test de matematica: Poti obtine punctaj maxim?Test de matematica: Poti obtine punctaj maxim?

13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei

Citeste si despre:

Intareste sistemul natural de aparare a organismului cu ImmunoMix Plus