Brazilienii sunt incurajati de ministrul Sanatatii sa faca sex pentru a se feri de bolile cronice

Publicat: 28 Aprilie 2010

Ministrul Sanatatii din Brazilia incurajeaza brazilienii sa faca sex pentru a se proteja de bolile cronice, mesajul acestuia fiind lansat cu ocazia unei campanii de prevenire a hipertensiunii arteriale, potrivit The Telegraph.

"Oamenii trebuie sa fie activi. Un joc de fotbal in weekend nu trebuie sa fie singura activitate fizica a unui brazilian. Adultii trebuie sa faca miscare - sa mearga, sa danseze si sa faca sex protejat", a declarat Jose Gomes Temporao, ministrul brazilian al Sanatatii.

Dupa ce a facut comentariul neobisnuit, Temporao a reiterat mesajul in fata presei, spunand ca nu a glumit, si ca miscarea regulata inseamna si a face sex, "intotdeauna cu protectie, desigur".

Ministrul Sanatatii a mai spus ca in Brazilia exista o adevarata bomba cu ceas, astfel ca peste 20 de ani o mare parte a populatiei va suferi de boli cronice, hipertensiune arteriala, diabet si colesterol crescut.


Citeste si despre:

Modificarea si completarea Ordinului ministrului sanatatii nr.1803/29 octombrie 2008 Fumatorii sunt mai expusi riscului de a face gripa Stam in casa si facem miscare pentru mentinerea sanatatii Analize pe care trebuie sa le faci anual pentru a te mentine sanatos Piersicile, fructele verii care fac miracole pentru sanatate Melanomul - tumora agresiva care, depistata la timp, poate fi invinsa! Probleme cu acneea? Solutiile naturale sunt cele recomandate Laserele medicale, solutia terapeutica pentru multe dintre afectiunile dermatologice, dar si estetice! Care sunt efectele alimentatiei asupra sanatatii vaginale? Zatul de cafea si cofeina fac minuni pentru sanatate. Lucruri pe care sigur nu le stiai! Care sunt secretele unei diete sanatoase? Simti ca pierzi timpul si nu iti poti indeplini sarcinile? Afla care sunt cauzele si ce trebuie sa faci ca sa scapi de problema Uleiul din arbore de ceai face minuni pentru sanatatea ta