O noua maternitate reabilitata si complet echipata este inaugurata

Publicat: 07 Aprilie 2015 | Actualizat: 07 Aprilie 2015

Conducerea Ministerului Sanatatii participa astazi la deschiderea maternitatii din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, o investitie de peste 6 milioane de euro a Ministerului Sanatatii in cadrul proiectului finantat de Banca Mondiala.

Incepand de astazi, unitatea sanitara din Sibiu beneficiaza de sali de operatie cezariene noi, saloane ATI, reanimare, sali de travaliu, saloane pentru copii si pentru tratamente reabilitate si dotate cu echipamente si mobilier moderne necesare.

De asemenea, maternitatea beneficiaza de bucatarie, centrala de tratare a aerului, grup electrogen si surse de alimentare continua UPS.

Maternitatea de la Sibiu este cea de-a 9 –a maternitate complet reabilitata si dotata, inaugurata in ultimul an. Am preluat un proiect inceput acum mai bine de 7 ani si asa cum am promis il finalizam in mai putin de un an”, a declarat ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

La mijlocul lunii martie, in cadrul ceremoniei de inaugurare a maternitatii Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon, ministrul Sanatatii, dr. Nicolae BANICIOIU declara ca, din cele 20 de sectii de obstetrica si neonatologie care au inceput sa fie restructurate si modernizare in cadrul Proiectului cu Banca Mondiala inceput in anul 2007, aproape trei sferturi (14 maternitati) au fost si vor fi finalizate in perioada 2014- 2015.

Sursa: Ministerul Sanatatii


Email

In care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartamentIn care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartament

Frica ingrasa, lasitatea slabeste...Frica ingrasa, lasitatea slabeste...

Cum ne vorbeste subconstientul?Cum ne vorbeste subconstientul?

Citeste si despre:

Tot ce trebuie stiut despre subluxatia de umar

Implanturile mamare pot influenta alaptarea?

Importanta screeningului auditiv la nou-nascuti

Ce este cancerul gastrointestinal?

Avantajele alaptatului prelungit

Importanta Calciului pentru organism

Colesterol crescut la 20 de ani? Dr. Irina Macovei-Dorobantu, cardiolog: In cazul pacientilor cu dislipidemii genetice este necesar screening-ul rudelor de gradul I

Stimuleaza-ti imunitatea cu acest antioxidant: Quercetin cu Zinc

Alergatul: cum prelungeste speranta de viata cu 3 ani si alte beneficii pentru sanatate

Planificarea vizitelor la medic pentru copilul tau

ADHD la adulti si copii: cauze, simptome si recomandari

Iata care sunt cauzele insomniei

Aspecte importante despre operatia de hernie de disc