Emolium Lotiune speciala

Publicat: 16 Decembrie 2010 | Actualizat: 29 Iunie 2012

Lotiunea speciala Emolium 200 ml este o emulsie tip apa-in-ulei, un produs emolient modern, destinat ingrijirii pielii foarte uscate, precum si ingrijirii dermatologice in afectiuni asociate cu uscaciunea pielii: dermatita atopica, ihtioza, psoriazis, eczema, lichen plan si ca adjuvant in tratamentul local cu corticosteroizi. Ajuta in tratamentul acestor afectiuni si are actiune profilactica in fazele de remisie.

Poate fi utilizata pe fata si pe corp, pentru ingrijirea pielii nou-nascutilor, a copiilor si a adultilor, Lotiunea speciala Emolium are o formula hipoalergenica, fara parfum si coloranti, elaborata in colaborare cu medici dermatologi. Este disponibila, la fel ca toate produsele gamei Emolium,lotiune emolium exclusiv in farmacii.

Datorita complexului de substante active, combate eficient cauzele si efectele pielii uscate: lipidizeaza si hidrateaza epiderma, previne pierderea transepidermica de apa, reconstruieste stratul lipidic, inmoaie si elasticizeaza epiderma si calmeaza senzatia de mancarime (pruritul).

Se aplica usor, intr-un strat subtire, pe pielea curatata in prealabil cu Gelul-crema pentru spalare Emolium sau cu Emulsia pentru baie Emolium. Cele mai bune efecte se obtin prin utilizarea de minimum doua ori pe zi a acestui produs produsului.


Email
Clinici
recomandate
Servicii
specializate

In care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartamentIn care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartament

Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?

Cum ne vorbeste subconstientul?Cum ne vorbeste subconstientul?

Citeste si despre:

Terapie complexa pentru pielea uscata, iritata si atopica