Keratina: tratament regenerator pentru parul degradat

Publicat: 19 Septembrie 2011 | Actualizat: 02 Octombrie 2018

Generalitati


Intr-o societate in continua dezvoltare, cand nu doar femeile ci si barbatii acorda tot mai mult interes aparentelor, oamenii sunt tot mai interesati de podoaba capilara. Pentru a satisface cele mai exigente cerinte, saloanele ofera o gama variata de servicii: de la decolorarea si vopsirea parului parului, la indreptare sau permanent.

Cu toate acestea, factorii externi (vant, soare, ninsoare), uscarea si coafarea parului cu aer fierbinte, duc, in timp, la degradarea si ruperea firului de par. Afectat in profunzime, parul devine uscat, tern, lipsit de stralucire si greu de aranjat.

Odata ajunsi in aceasta situatie, ce putem face pentru a regenera parul degradat?
Pe piata sunt disponibile o multitudine de creme, sampoane, lotiuni, insa majoritatea acestora sunt eficiente doar in cazul unui par care nu este afectat in profunzime.

Daca parul este foarte fragil si lipsit de elasticitate, este timpul pentru un tratament cu keratina, una dintre cele mai bune terapii pentru regenerarea intensiva a firului de par.

Ce este keratina?

Keratina este o proteina speciala, component major al pielii, unghiilor si parului. Amono-acizii care contribuie la formarea keratinei au o serie de proprietati unice si, in functie de nivelul acestora, keratina poate fi flexibila si tare - in cazul unghiilor, sau moale - in cazul pielii.

Keratina este un component special care ajuta la formarea parului. Cand parul este coafat in exces si supus factorilor externi (soare, vant, etc), keratina isi pierde calitatea originala, rezultand astfel un par lipsit de elasticitate si greu de aranjat.

Cercetatorii au descoperit insa o solutie pentru aceasta situatie: keratina este extrasa din alte surse naturale si introdusa in suplimente speciale sau tratamente pentru par. Aplicata direct pe par sau administrata sub forma de supliment, keratina patrunde in profunzime, reparand structura firului de par.

Dupa finalizarea unui tratament cu keratina, parul devine moale, stralucitor si bogat.

Keratina mai este cunoscuta si pentru efectele sale asupra indreptarii parului cret.

Majoritatea produselor de calitate pentru indreptarea parului au la baza keratina. Aceasta ajuta la umplerea lacunelor din cutinculele de par fisurate, uscate sau degradate.
Rezultatele tratamentelor profesionale de intindere a parului pe baza de keratina dureaza de la 2 la 2 luni jumatate.

Biocyte Keratine Forte

- Creste volumul si stralucirea parului.
- Intareste firul de par.
- Protejeaza impotriva caderii parului.

In anul 2010 Biocyte a primit presitigiosul premiu “Victoire de la beaute” pentru produsul Keratine FORTE , unicul supliment alimentar cu keratina pura, existent in piata.

Keratina este componenta principala a parului (85%). Stresul cotidian, poluarea, stilul de viata, pot degrada parul si de aceea, nivelul de keratina din compozitia acestuia se diminueaza.

Laboratoarele Biocyte au creat Keratine Forte ca fiind primul supliment alimentar care hraneste firul de par din interior, asigurand integral toti cei 18 aminoacizi ai keratinei, prezenti in mod natural in par.

Parul este mult mai puternic, isi recapata elasticitatea, puterea, volumul si stralucirea.
Caderea parului este diminuata.

Keratine Forte este primul supliment alimentar cu keratina pura, vitamine din grupul B si zinc : elementele esentiale pentru sanatatea parului.

Eficacitate dovedita, conform unui studiu clinic realizat de Laboratoire de Pharmacobiochimie de Pavie.
- Caderea parului este redusa cu pana la 90%;
- pana la 75% mai multa stralucire.


Email
Clinici
recomandate
Servicii
specializate

Lucrarile la o autostrada din Romania sunt in avans fata de graficul asumatLucrarile la o autostrada din Romania sunt in avans fata de graficul asumat

Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?

13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei13 secrete din psihologie care te ajuta sa comunici cu oricine si sa obtii ceea ce vrei

Citeste si despre:

Cum putem preveni deteriorarea parului