Consumabile medicale de inalta calitate la preturi competitive

Actualizat: 26 Octombrie 2018
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate

Medicina este un domeniu complex, de o responsabilitate si vitalitate enorma pentru noi, cei care, uneori, ajungem sa apelam la serviciile specialistilor. Fie ca este vorba despre stomatologie, chirurgie sau alte ramuri, magazinul online Esteto.ro va pune la dispozitie cosumabile medicale, de cea mai buna calitate, la preturi competitive.

Desi, comercializam produse consumabile medicale de doar un an, calitatea serviciilor, gama larga de produse si seriozitatea cu care tratam orice client, au facut ca vanzarile sa cresca considerabil, inregistrand rezultate remarcabile, intr-un timp record.

Dar ceea ce conteaza pentru noi, poate cel mai mult, sunt miile de cumparatori multumiti, care revin cu incredere pe site-ul nostru ori de cate ori au nevoie de alte produse.

Pe Esteto.ro, puteti gasi urmatoarele categorii de consumabile medicale: Consumabile stomatologice, Mansui medicale de unica folosinta, Cearceafuri & role medicale, Consumabile medicale diverse, Consumabile medicale pentru laborator, Instrumente de diagnosticare, Instrumentar medical, Controlul sanatatii, Recipiente deseuri medicale, Sterilizare, Dezinfectanti, Echipamente de protectie, Uniforme medicale, Dispensere, Consumabile veterninare.

Fiecare categorie este impartita, la randul ei, in subcategorii, iar acest lucru reduce timpii de cautare a produsului sau produselor dorite.

In total, vorbim despre sute de produse din domeniul medical, comercializate pe site-ul Esteto.ro, iar calitatea acestora este ireprosabila. Nu poate fi altfel, atunci cand vorbim despre un domendiu atat de important, in care orice detaliu este estential.

Comenzile pot fi plasate online pe site-ul nostru www.esteto.ro

Esteto.ro este un magazin online romanesc, infiintat in anul 2013. In luna martie 2018, Esteto.ro a adoptat modelul de marketplace. Pana in prezent, 150 de magazine s-au alaturat marketplace-ului, cu aproximativ 100.000 de produse noi listate.


Citeste si despre:

Regulamentul de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar