Nutritia holistica – pentru un mod de viata armonios si echilibrat

Publicat: 09 Martie 2016 | Actualizat: 09 Martie 2016

Descopera sfaturile Marilenei Oprisanu Personal Chef & Holistic Nutritionist

Pentru un ajutor real sau o consiliere acordata unei persoane care doreste sa-si schimbe obiceiurile alimentare sau stilul de viata este nevoie nu numai de o schema nutritionala sau o lista de retete restrictive.

Marilena Oprisanu imbina specializarile si studiile din Germania in domeniul nutritiei holistice, precum si aptitudinile necontestabile de bucatar dietetician si lanseaza un concept nou in Romania: cel de Personal Chef & Holistic Nutritionist.

Participanta la Masterchef - ultima editie, dar si co-fondator al unui centru de sanatate holistica din Bucuresti, Marilena Oprisanu vine in ajutorul persoanelor care vor sa-si schimbe obiceiurile alimentare prin metode aplicative.

Marilena foloseste medicina integrativa si nutritia holistica- metoda ei urmareste in primul rand identificarea cauzelor ce au dus la dezechilibrele din organism, mergand pe ideea de „mancare ca act sacru”, avand ca rezultat armonia si echilibrul.

In protocolul din cadrul centrului de sanatate holistica se identifica parametri electrofiziologici functionali si procesele biochimice pana la nivel celular in vederea stabilirii tabloului enzimatic digestiv. Pornind de la acesta se stabileste o dieta specifica ce ofera solutii practice de preparare a alimentelor chiar in bucataria persoanei interesate sa-si schimbe stilul de viata.

In acest fel, persoana asistata nu doar ca va avea controlul greutatii si va beneficia de un personal chef, ci va avea la dispozitie metode practice, aplicabile in viata de zi cu zi in vederea prepararii unei diete sanatoase chiar si dupa perioada asistata.

Aprovizionarea cu alimente necesare acestui tip de dieta poate fi o provocare pentru oricare dintre noi…

De aceea, Marilena ofera in serviciile sale insotirea la sesiuni de shopping la magazinele specializate. Prin acest concept german de nutritie holistica asistata se ofera si un training pentru intreaga familie, care poate fi implicata in alegerea si prepararea unei diete sanatoase intr-o maniera interactiva si educativa.

Astfel, la sesiunile de “cooking” pot participa prieteni sau membri ai familiei. Conceptul este menit sa incurajeze si implicarea copiilor in bucatarie prin metode creative pentru acestia, in scopul indrumarii lor pentru o alimentatie sanatoasa.

Pentru mai multe detalii despre conceptele de nutritie holistica accesati:
http://www.holistik.ro/
https://www.facebook.com/Marilena-Oprisanu-Personal-Chef-900668496680648/?fref=ts


Email

Nu lasa ficatul sa duca tot greulNu lasa ficatul sa duca tot greul

In care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartamentIn care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartament

Test de matematica: Poti obtine punctaj maxim?Test de matematica: Poti obtine punctaj maxim?

Cum ne vorbeste subconstientul?Cum ne vorbeste subconstientul?

Citeste si despre:

Tratamentul ayurvedic impotriva oboselii si stresului

Raceala, febra, dureri in gat? Incearca Andrographis!

Ulei CBD, adjuvant in diabet

Obiceiuri sanatoase pentru imunitate crescuta

Ayurveda si tratamentul oboselii

Ayurveda si tratamentul oboselii