Gral Medical a lansat campania nationala de combatere a cancerului la san

Publicat: 15 Noiembrie 2017 | Actualizat: 15 Noiembrie 2017

In acest an Gral Medical pune la dispozitia pacientilor o oferta speciala, 50% reducere la ecografia bilaterala de san.

Incidenta cancerului mamar (pe primul loc in topul cancerelor la femei) a cunoscut in Romania o crestere de 15% in ultimii 4 ani si o mortalitate de 3244 decese anual (cf. Globocan), iar semnalul de alarma dat de specialisti arata o crestere a cancerului mamar in randul femeilor tinere.

In prezent, desi incidenta este crescuta in Romania, datorita tratamentelor oncologice moderne, cancerul la san este curabil, insa trebuie diagnosticat timpuriu. Autoexaminarea si efectuarea periodica a unei ecografii mamare trebuie sa intre in rutina oricarei femei.

Cea mai noninvaziva si accesibila investigatie de control este ecografia mamara bilaterala, deoarece este o investigatia care nu iradiaza. Investigatiile recomandate de medicii specialisti sunt ecografia mamara, RMN-ul la san si mamografia (recomandata dupa 40-45 de ani).

Campania se desfasoara in Bucuresti, Ploiesti, Focsani, Pitesti, Valcea, Sibiu si Craiova in perioada 15.11.2017 – 31.12.2017, iar pacientii pot beneficia de servicii medicale la preturi promotionale: ecografia mamara bilaterala la jumatate de pret + reducere 25% la orice alte analize medicale recomandate de medic.

Deoarece oferta este valabila pe o perioada limitata de timp, iar numarul cererilor pot depasi orarul medicilor, orice programare efectuata pe perioada campaniei va fi onorata si dupa terminarea ei, programarile vor fi facute in ordine cronologica.

Programarile se pot efectua la call center *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 pe www.gralmedical.ro sau va puteti alatura comunitatii Gral (facebook.com/GralMedical).


Email

In care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartamentIn care cartier din Bucuresti iti recuperezi cel mai repede investitia intr-un apartament

Frica ingrasa, lasitatea slabeste...Frica ingrasa, lasitatea slabeste...

Cum ne vorbeste subconstientul?Cum ne vorbeste subconstientul?

Citeste si despre:

Campania Nationala Zilele V – Protejeaza-ti feminitatea!

Cea mai noua metoda de screening a cancerului la san acum si in Romania, la Donna Medical Center!

Ulcerul si gastritele: cine e vinovat?

Cat de relevante sunt testele medicale facute acasa

Radioterapie de ultima generatie oferita de OncoFort

Colesterol crescut la 20 de ani? Dr. Irina Macovei-Dorobantu, cardiolog: In cazul pacientilor cu dislipidemii genetice este necesar screening-ul rudelor de gradul I

Importanta Calciului pentru organism

Ai grija de inima ta cu acesti nutrienti esentiali

Antiperspirantele si cancerul de san

Ardeiul iute, beneficii pentru sanatate

Ce este si cum se efectueaza testul HALO pentru sani?

Care sunt simptomele de depistare ale cancerului mamar?

'O inima sanatoasa iubeste mai mult' - program de sanatate si responsabilitate sociala