Congresul National de Medicina Interna: 17 - 20 aprilie 2013

Publicat: 22 Ianuarie 2013

Locul desfasurarii: Calimanesti Caciulata

Organizator: Societatea Romana de Medicina Interna


Congresul National de Medicina Interna este un eveniment de marca in lumea medicinei interne, cel mai mare de acest gen din Romania. El reprezinta un mijloc de dezvoltare si afirmare a celor mai buni specialisti in medicina interna, precum si un cadru oficial de diseminare a informatiilor cu privire la cele mai noi descoperiri in domeniu.

Nu in ultimul rand, reprezinta o oportunitate pentru specialistii in diverse discipline de a schimba opinii intre ei sau cu colegi din alte tari.

Eveniment de inalta tinuta academica, Congresul inregistreaza un numar record de participanti - peste 1.500 de cadre medicale (medici specialisti, rezidenti, medici primari, sefi de sectie, profesori si sefi de catedra).


Societatea Romana de Medicina Interna
este afiliata la Federatia Europeana de Medicina Interna, cea mai prestigioasa asociatie profesionala de gen din Europa, iar membrii SRMI sunt membri si ai Federatiei Europene de Medicina Interna.

De asemenea, SRMI editeaza publicatia de profil "Medicina interna".

Catalina Dinu
PR Manager
[email protected]
www.srmi.ro
www.medicina-interna.ro
www.cnmi2013.srmi.ro


Secretariat organizatoric:
ELLA TRAVELAND
Telefon: 021 315 65 11
Fax: 021 315 65 37

Contact:
[email protected] (mobil 0742 355 773)
[email protected] (mobil 0748 100 281)

Participare: Taxa de participare (Puteti beneficia de taxele reduse cu inscriere si plata taxelor pana la 01.02.2013)

Citeste mai mult: CONGRESUL NATIONAL DE MEDICINA INTERNA


Citeste si despre:

A XVI- A Conferinta Nationala de Medicina de Urgenta A XV- A CONFERINTA NATIONALA DE MEDICINA DE URGENTA 'Medicina de Urgenta: Summum de specializari sau supraspecializare?' Hepatita B si noile ghiduri de tratament Enurezisul nocturn Selectia si pregatirea prin rezidentiat cu timp partial in specialitatea medicina de familie Rezultate obtinute in urma tratamentului cu PRP si aerocrioterapie la un pacient cu condropatie Solutii naturale pentru hipotiroidism Tratamentul cu PRP si aerocrioterapie in condropatii Medicina sportiva Organizarea sistemului de educatie medicala continua pentru medicii dentisti Lista cu medicamentele de care beneficiaza asiguratii, cu sau fara contributie personala, pe baza de prescriptie medicala, in sistemul de asigurari sociale de sanatate Legea invatamantului Vertijul postural paroxistic benign (BPPV)