Conferinta ''Cum sa obtii 200.000 de Euro nerambursabili pentru cabinetul/laboratorul dentar''

Publicat: 08 Ianuarie 2016

In perioada de programare 2014 - 2020, Romania beneficiaza de fonduri europene in valoare de aproximativ 42 miliarde de euro. O parte dintre aceste fonduri pot fi accesate si de catre medicii dentisti , respectiv tehnicienii dentari.

Din pacate nici medicii dentisti si nici tehnicienii dentari nu au , in general, cunostintele necesare accesarii acestor fonduri. O alta problema este reprezentata de faptul ca programele de finantare se lanseaza in diferite perioade si au termene de depunere limitate in timp. De multe ori aflam despre existenta unui program doar in momentul in care beneficiarii il implementeaza.

In cadrul conferintei va fi prezentat linia de finantare 2.1 "Promovarea spiritului antreprenorial'' din cadrul Programului Operational Regional si 6.4 din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala, prin care puteti beneficia de o finantare nerambursabila de pana la 200.000 euro.

In cadrul acestei conferinte veti primi raspunsuri la urmatoarele intrebari:

- Ce inseamna un proiect cu finantare nerambursabila

- Care sunt etapele unui proiect cu finantare nerambursabila

- Cum ne alegem firma de consultanta

- Ce cheltuieli sunt eligibile?

- Care sunt conditiile de eligibilitate?

- Care sunt criteriile de selectie si cum putem mari sansele de succes?

- Care sunt pasii care trebuie parcursi pentru a avea un proiect de succes?
- Care sunt conditiile de implementare si de plata a sumelor nerambursabile?
+ sesiune de intrebari-raspunsuri

Inscrierile se pot face urmand linkul http://www.managerdent.ro/inscrieri/

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne scrieti la [email protected]

Eveniment sustinut de Tehnodent Poka si Goodwill Consulting


Citeste si despre:

Diagnosticarea infectiilor cu HPV si preventia cancerului de col uterin Poliartrita reumatoida Aloe vera: beneficii si intrebuintari Vitamine si suplimente pentru par Ce este herpesul gladiatorului? Solutia ta naturala si intensa pentru candidoza! Dr. Horia Rosianu, aritmolog: Tulburarile de ritm ventriculare, o complicatie la distanta a infarctului miocardic Insomnii, oboseala? Iata solutia unui somn de calitate pentru intreaga noapte Preventia accidentului vascular cerebral Cum sa va laudati constructiv copilul Pacientii cu poliartrita reumatoida si spondilita s-au intalnit cu medicii in cadrul primei conferinte ReumaPac Gripa - cum separam mitul de adevar Hepatita C. Cum poate fi diagnosticata rapid si ce tratament trebuie urmat