Beneficiaza de voucherul distribuit gratuit in cadrul Campaniei Nationale de Prevenire a Cancerului de Col Uterin

Publicat: 09 Noiembrie 2015 | Actualizat: 09 Noiembrie 2015

Si anul acesta, in luna octombrie - luna prevenirii cancerului de col uterin – s-a derulat Campania Nationala de Prevenire a Cancerului de Col Uterin - Alege Viata, aflata la a doua editie. Ca anul trecut, campania s-a focusat pe Conferinta Nationala de Prevenire a Cancerului de Col Uterin care a avut loc pe 22 octombrie la Bucuresti si a fost transmisa live de aceasta data la Sibiu si Iasi, unde salile au devenit neincapatoare.

„Cancerul de col uterin este singura forma de cancer care are urmari usoare daca este depistat la timp. Acesta este si mesajul pe care am vrut sa-l transmitem fetelor si femeilor din Romania”, spune Alina Stanciu, head of strategy JustAD, care a initiat proiectul alaturi de dr. Elvira Bratila. De aceea, toate femeile care au participat la conferinta, au primit un voucher ce consta intr-o consultatie gratuita la ginecolog si reducere la testul Babes-Papanicolau.

Campania Nationala de Prevenire a Cancerului de Col Uterin continua pana la sfarsitul lunii noiembrie, iar femeile care nu au putut ajunge la conferinta se pot inscrie pe www.alegeviata.com/inscrieri pentru a intra in posesia unui astfel de voucher. Voucherele sunt valabile pana pe 31 ianuarie 2016 si pot fi utilizate in clinicele Marie Stopes si Regina Maria din Bucuresti, Iasi, Constanta si Cluj, orase in care am informat in cadrul campaniei, de-a lungul timpului.

Anul acesta campania s-a bucurat de sustinerea bloggeritelor care au postat pe retelele de socializare o fotografie in care purtau un element vestimentar de culoare turcoaz, folosind in descriere hashtag-urile #poartaturcoaz #staifaragrija. Astfel, am colorat retelele de socializare in nuante de turcoaz iar doua zi, bloggeritele au dezvaluit cititoarelor lor motivul pentru care au folosit turcoazul cu o zi inainte.

Pe 18 octombrie, turcoazul a fost scos la soare printr-un falshmob organizat in Parcul Unirii, care a starnit curiozitatea trecatorilor si a intros privirile soferilor care se opreau la semafor.

Video aici: https://youtu.be/3WYBvPBpxD8

Lucrurile au mers mai departe si aceasta cauza le-a implicat pe Giulia Anghelescu, Maria Simion, Anamaria Prodan si Denisa Nechifor, care au fost protagonistele spotului realizat in cadrul campaniei, care a rulat la televizor, dar si in mediul on-line si a ajuns la sufletul multor tinere.

Video aici: https://www.youtube.com/watch?v=nYbp7KlNcRY
Acest proiect a fost gandit ca o rascruce de drumuri. E punctul in care drumurile a mai multor specialisti se intalnesc, se unesc si croiesc, cu si mai multa forta, un alt drum, mai lin, fara ascunzisuri, un drum pe care sa paseasca cu incredere femeile din Romania pentru care dreptul la informatie nu a disparut.
Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul http://www.alegeviata.com sau pagina de facebook a proiectului, https://www.facebook.com/nucanceruluidecoluterin?fref=ts .


Ne gasiti pe: http://www.alegeviata.com
Facebook: http://www.facebook.com/nucanceruluidecoluterin


Email

Lucrarile la o autostrada din Romania sunt in avans fata de graficul asumatLucrarile la o autostrada din Romania sunt in avans fata de graficul asumat

Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?Test de gramatica: Poti obtine punctaj maxim?

Cum ne vorbeste subconstientul?Cum ne vorbeste subconstientul?

Citeste si despre:

Campania Nationala Zilele V – Protejeaza-ti feminitatea!

Organizarea si desfasurarea screening-ului in cancerul de col uterin

Lista cu medicamentele de care beneficiaza asiguratii, cu sau fara contributie personala, pe baza de prescriptie medicala, in sistemul de asigurari sociale de sanatate

'Sa protejam impreuna copilaria', o campanie a Societatii Romane de Pediatrie pentru parinti mai informati si copii mai sanatosi

Ulcerul si gastritele: cine e vinovat?

Colesterol crescut la 20 de ani? Dr. Irina Macovei-Dorobantu, cardiolog: In cazul pacientilor cu dislipidemii genetice este necesar screening-ul rudelor de gradul I

Importanta Calciului pentru organism

Top nutrienti care te vor face mai fericit si mai sanatos

E simplu sa donezi sange

Programul national de protectie sociala Bani de liceu

Masurarea carbohidratilor la femeile cu diabet zaharat gestational

Masurarea carbohidratilor la persoanele cu diabet zaharat non-insulino-dependent (DZ tip 2)

Vaccinul anti-HPV si cum poate salva el viata viitorilor adulti din Romania