Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Dr Olimpiu Harceaga

Dr Olimpiu Harceaga
Confidence its beauty!

Prezentare Dr Olimpiu Harceaga

Vezi toata descrierea

Dr. Olimpiu Hârceagă Ph.D. 

Medic specialist chirurgie plastică, estetică si microchirurgie reconstructivă

Medic specialist dermatologie

Doctor in medicină

 

Membru cu drept de liberă practică al GMC (General Medical Council UK) No.7481309

 

Dr Olimpiu Hârceagă s-a specializat pe parcursul carierei sale pentru a ajuta pacienții să obțină repararea și armonia corpului. A absolvit Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca după care a efectuat specializarea în Chirurgie Plastică și specializarea în Dermatologie. Dubla specializarea îi asigură expertiza necesară pentru a înțelege Medicina Estetică și a ajuta pacienții să își atingă țelul de frumos.

Dr Olimpiu Hârceagă a efectuat 11 ani de specializări după absolvirea facultății de medicină lucrul care îl ajută să ofere pacienților săi siguranță!. A efectuat 3 ani de specializare în străinătate, în Oxford UK unde a lucrat ca și rezident în serviciul de chirurgie plastică al spitalului John Radcliffe Hospital parte a Oxford University Hospitals. A efectuat stagii de pregătire in Belgia Brussel în Spitalul Universitar UZ Brussel în Stuttgart la Marrien Hospital, Munchen Bogenhausen Klinikum. Pe lângă aceste stagii a participat la numeroase cursuri și congrese, a publicat lucrări stiintifice și a sustinut prezentări la congrese a câștigat burse pentru fellowship în chirurgie estetică (DAFPRS Facial Surgery). În present este colaboratorul unor clinici din Londra, Marea Britanie fiind înscris în General Medical Council. 

Dr Hârceagă menține o legătură constantă cu experți în domeniu chirurgiei estetice pe care îi vizitează constant, tehnicile de tratament folosite sunt validate de publicații stiințifice.

Dr Hârceagă consultă în mai multe locații în Cluj-Napoca și Sibiu, vă rugăm apelați : 0745169946 sau [email protected] 

 

Dr Olimpiu Harceaga

CLUJ

Adresa: Strada Câmpului 193

Tel: 0745169946

E-mail:

Web: www.drolimpiuharceaga.ro

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
Inchis
M
9:00-19:00
D
Inchis
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!