Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CARDIOTIM CARDIOLOGIE

CARDIOTIM CARDIOLOGIE
CARDIOTIM, din grija pentru inima ta!

Prezentare CARDIOTIM CARDIOLOGIE

Vezi toata descrierea

       CARDIOTIM reprezinta un sistem integrat de servicii medicale cardiologice, pornind de la consultatii in ambulator pana la interventii cardiovasculare intraspitalicesti de maxima complexitate.

     Echipa noastra, condusa de reputatul cardiolog interventionist dr. Milovan SLOVENSKI, este compusa din medici cardiologi cu o bogata experienta profesionala dobandita in cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara si in spitale prestigioase din strainatate, precum si din personal medical auxiliar competent si dedicat. Utilizam aparatura de ultima generatie cu posibilitatea efectuarii unei game variate de investigatii de specialitate.

      CARDIOTIM propune solutii medicale performante intr-un ambient conceput si dezvoltat in jurul pacientului. Ne adresam tuturor pacientilor adulti cu boli cardiovasculare, in orice faza a afectiunii, furnizand servicii cardiologice complete de la preventie pana la interventii cardiovasculare complexe si reabilitare.

   Misiunea noastra este practicarea cardiologiei in conditii de maxima competenta, siguranta si discernamant in vederea stabilirii diagnosticului, a selectarii si aplicarii strategiei terapeutice optime pentru fiecare pacient in parte.

     Efectuam o gama larga de proceduri diagnostice si interventionale, de la angiografii coronariene si periferice la angioplastii coronariene cu implant de stent farmacologic activ/pasiv, stenturi bioresorbabile, angioplastii periferice cu stentare, embolizari, implant de stimulator cardiac, implant de defibrilator cardiac, terapii de resincronizare cardiaca, inchiderea percutana a defectelor septale interatriale, embolizarea fibroamelor uterine, etc. 

       Clinica de cardiologie din Timisoara dispune de 10 paturi, repartizate in 7 saloane, respectiv o unitate de terapie intensiva pentru monitorizarea pacientilor critici. Toate saloanele beneficiaza de aparatura moderna de supraveghere continua a parametrilor vitali, respectiv de un sistem integrat de monitorizare continua a pacientilor internati. Fiecare salon este modern mobilat si dispune de grup sanitar propriu cu dus, instalatie de climatizare, TV cu cablu, telefon, internet wireless.

      Consultatiile in ambulator au loc in cadrul cabinetelor din Timisoara, Lugoj si Caransebes.

      NOU!  Incepand cu luna mai 2015 oferim in cadrul cabinetului de cardiologie din LUGOJ consultatii prin contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

     NOU!  Incepand cu luna septembrie 2015 oferim in cadrul cabinetului de cardiologie din TIMISOARA consultatii prin contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

CARDIOTIM CARDIOLOGIE

TIMIS

Timisoara

Adresa: STR. FRANYO ZOLTAN NR. 6

Tel: 0256220660

E-mail:

Web: www.cardiotim.ro

L
8:00-17:00
V
8:00-17:00
M
8:00-17:00
S
Inchis
M
8:00-17:00
D
Inchis
J
8:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!