Tremuratul corpului este tot un atac de panica ?

Anxietate

Postata de asalcescu cu 13 ani in urma.

Buna,
Sufar de atacuri de panica de aproape 2 luni ,in urma unor intamplari tragice din viata mea .Am fost le un psihoterapeut si gradat am depasit fiecare frica pe care o acumulasem prin hipnoza si terapie .Saptama trecuta am facut o sedinta de hipnoza in care am trecut prin toate etapele vieti mele (de la nastere pana la moartea parintilor,a copilului meu ).Psihoterapeutul mi-a spus ca sunt bine si saptamana viitoare ar trebui sa fie ultima sedinta daca totul este bine .Aseara cand m-am pus in pat ,brusc a inceput sa-mi tremure corpul fara sa il pot controla .Nu imi era frica ,nu aveam ganduri negre , tensiunea si pulsul erau normale doar ca imi tremura corpul si nu puteam sa ma opresc.
Credeti ca este o consecinta tot a atacurilor de panica sau ar putea fii cauze medicale ?
Multumesc

Adauga raspuns

Raspunsuri (6)

Dr. Emil Otesteanu

acum 13 ani

Aveti nevoie de un consult la medicul neuropsihiatru de la policlinica. din localitatea d-vs. ! fiind vorba de o stare de distonie neurovegetativa.

Raspunde
 
0
 
Advertisement
Ionescu

acum 13 ani

Acest comentariu a fost moderat de administratorul forumului

Raspunde
 
0
 
Psih.dr.Gabriela Marin

acum 13 ani

Ar putea fi vorba de o descarcare emotionala. In multe cazuri, in spatele atacurilor de panica se afla si alte emotii negative cu care pacientului ii e teama sa se confrunte. De ex: frustare, manie, resentimente. In urma sedintelor de psihoterapie sunt eliberate anumite tensiuni emotionale, care sunt initial staocate ca tensiuni la niv elul corpului fizic. Reactia corpului dv a fost o reactie de eliminare a acestor emotii negative. Inconstientul dv lucreaza.

Raspunde
 
0
 
Psih. Delia Aldescu

acum 13 ani

Va incurajez sa discutati cu psihoterapeutul d-voastra despre aceasta manifestare. Spun acest lucru, fiindca am ca punct de plecare dorinta d-voastra inconstienta de a mai mentine un timp relatia cu psihoterapeutul care va sustinut in demersul schimbarii.
Chiar daca frecventa intalnirilor va fi diferita sau va fi aranjat un alt tip de sprijin atunci cand veti simti nevoia unei reintalniri, faptul ca veti intelege ca nu sunteti abandonata si nici ca sunteti dependenta de el, va va ajuta sa hotarati daca mai doriti sa continuati terapia pana ce noile schimbari vor fi bine implementate in viata d-voastra iar increderea ca sunteti stapana pe situatie va deveni un element de sine statator.
Eu am incredere ca specialistul va va ajuta sa dati semnificatie acestui moment emotional transformat in tremuraturi.

Raspunde
 
0
 
Psih. Ioana Panculescu

acum 13 ani

Ar fi bine ,ca atunci cand incepi sa mergi la psiholog si iti incepi o psihoterapie , sa vorbesti despre tot ceea ce simti cu psihoterapeutul tau si ceea ce faci la sedinte sa tii pentru tine
iti sugerez sa vorbiti despre incredere,increderea in tine si increderea ta in terapeutul tau !

Raspunde
 
0
 
n

acum 12 ani

http://www.4run.ro/verdi.html
Fa abstractie de gunoaie, sobolani, ciini si aleraga.
Locatia de alergat numarul 83 - Parcul Verdi.

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Scapa de panica si anxietate Insomnia poate indica probleme de anxietate Top 20 moduri de a rezolva tulburarile de anxietate si stresul Tratament naturist pentru anxietate Anxietatea si atacurile de panica

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×