:(

Boli genitale feminine

Postata de Valentina14114572 cu 14 ani in urma.

am facut examen de urina si la rezultate a iesit ca am infectie urinara si mi s-a recomandat sa fac si urocultura si o secretie vaginala! este posibil ca aceea infectie sa o iau de la prietenul meu daca el s-a culcat cu alta fata? mi s-a zis ca daca la secretia aia iese ca infectia am luat-o de la el inseamna ca s-a culcat cu alta? nu inteleg nimic :( este posibil sa iasa la analize asta?

Adauga raspuns

Raspunsuri (2)

Adrienne

acum 14 ani

Sunt doua lucruri diferite. Daca in urma analizei de urina a rezultat faptul ca ai o infectie, atunci este necesara urocultura pentru a se vedea ce fel de microb este. Totodata se face si antibiograma pentru a vedea la ce antibiotic raspunde acel microb, mai bine. De obicei,infectia urinara este data de Coli,in majoritatea cazurilor. Nu este cu transmitere sexuala. Daca ti s-a recomandat si o analiza de secretie vaginala ,atunci trebuie sa astepti rezultatul, pentru a vedea daca ai cu adevarat o infectie, care poate fi si cu transmitere sexuala, dar repet asta doar dupa ce primesti rezultatul. Deci infectia urinara are legatura cu caile urinare ,iar o eventuala infectie vaginala are legatura cu organele genitale. Inainte de a te gandi la alte lucruri..........fa aceste analize. Multa sanatate !

Raspunde
 
0
 
Advertisement

acum 14 ani

doar secretia vaginala iti poate spune ceva legat de viata sexuala!

Raspunde
 
0
 
Adauga raspuns

Vezi si alte informatii utile

Boli ale aparatului genital feminin - generalitati (vaginita, metrita, anexita) 6 simptome grave specifice bolilor sexuale feminine Afectiuni ale aparatului genital feminin Sarcina si bolile cu transmitere sexuala Ghid al bolii inflamatorii pelviene

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua
Cere sfatul medicului ×