Adreseaza o intrebare comunitatii

ECOGRAFIE PARTI MOI?

oct 12, 2018
0 raspunsuri

Intrebare inclusa in gruprile:

Carcinom cortical suprarenal Coriocarcinom Sarcom Ewing Cancer de trompa uterina Mezoteliom pleural malign Neuroblastom Carcinom neuroendocrin Osteosarcom Cancer peritoneal Tumori solide Sindromul de liza tumorala Carcinom cu celule merkel Mezoteliom malign Cancer de tract urinar Boala Castleman
+12
Vezi toate grupurile

BUNA ZIUA IN URMA UNEI ECOGRAFII LA PARTILE MOI AM PRIMIT URM. REZ. ECOSTRUCTURA OMOGENA, VASCULARIZATIE NORMALA, SUBMANDIBULAR SE EVIDENTIAZA PE LINIA MEDIANA O FORMATIUNE HIPOECOGENA BINEDELIMITATA DE 12,9/8,3 MM.eXAMINAREA DOPPLER COLOR NU DECELEAZA SEMNALE VASCULARE IN INTERIOR.
As dori sa stiu este cumva tumora maligna? Nu stiu ce sa fac sa ma operez sau nu mi e teama, uneori mi se blocheaza maxilarul si sub gat mi se formeaza ca o galma iar durerea este asemanatoare ca si cand as avea un carcel. Acest lucru mi se intampla atunci cand casc. VA MULTUMESC!

Postata de Utilizator21539328082 cu un an in urma.

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Adauga un raspuns

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua