Adreseaza o intrebare comunitatii

Buna Seara. Ce Este De Facut?

iul 7, 2018
1 raspuns

Intrebare inclusa in gruprile:

Carcinom cortical suprarenal Coriocarcinom Sarcom Ewing Cancer de trompa uterina Mezoteliom pleural malign Neuroblastom Carcinom neuroendocrin Osteosarcom Cancer peritoneal Tumori solide Sindromul de liza tumorala Carcinom cu celule merkel Mezoteliom malign Boala Castleman
+11
Vezi toate grupurile

buna seara. Sotul meu a suferit o interventie la vezica urinara acum 3 ani (pT1G1). s-au facut 7 instilatii cu epirubicina, a mers la contol regulat. in anul urmator, la control s-a mai gasit un mic polip care din pacate nu a fost timis la anatomopatologic (s-a facut 1 instilatie cu epirubicin). Urmatoarel controale T0, dar in aprilie anul acesta (tot la un control, la 2 ore dupa efectuarea cistoscopiei s-a declansat o hemoragie macroscopica (2 saptamani, scaderea hemoglobinei la 9) care a necesitat, in cele din urma electrocauterizare. Efectele
au fost urinat foarte frecvent (la 5-10 min). in urmatoarele sapt. s-a efectuat o noua interventie - in urma unei noi cistoscopii se evidentiaza mucoasa cu aspect neoplazic, edematiata, cu sangerare difuza, la nivelul trigonului, peretilor laterali si partial la nivelul domului. Nu se recolteaza biopsie. La 2 saptamani apar febra, dureri lombare - se monteaza sonda CooK. Nu se recolteaza biopsie. Tomograf:Vezica urinara cu pereti regulati, discreta ingrosare a versantului posterior si minima densificare a grasimii perivezicale, fara imagini lacunare.

Postata de Utilizator21530988997 cu 2 ani in urma.

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Admin SfatulMedicului acum 2 ani.

Buna ziua, Va recomandam sa mergeti la medic pentru interpretarea analizelor sau puteti folosi serviciul cu plata (http://www.sfatulmedicului.ro/consulta-medicul-online), unde veti primi raspunsul medicului.

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
Adauga un raspuns

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua