Adreseaza o intrebare comunitatii

Tratament Oncologic?

ian 16, 2019
2 raspunsuri

Intrebare inclusa in gruprile:

Cancer Carcinom cortical suprarenal Coriocarcinom Sarcom Ewing Cancer de trompa uterina Mezoteliom pleural malign Neuroblastom Carcinom neuroendocrin Osteosarcom Cancer peritoneal Tumori solide Sindromul de liza tumorala Carcinom cu celule merkel Mezoteliom malign Cancer de tract urinar Boala Castleman
+13
Vezi toate grupurile

Sotul meu, in varsta de 53 ani, a fost operat laparoscopic in iunie 2018 de tumora renala, prin nefrectomie totala. La examenul CT de la 6 luni, apare o recidiva in loja renala, cu carcinomatoza peritoneala. Va rog sa-mi spuneti daca se poate aplica tratamentul oncologic, si care ar fi solutia salvatoare.

Postata de Monica84 cu un an in urma.

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Dr. Petre Muresan acum un an.

Dupa operatie, imediat ar fi trebuit luat in evidenta la oncologie si oncologia este cea chemata sa decida ce protocoale trebuie aplicate. Daca nu s-a facut acest lucru, va rog sa o faceti acum, de urgenta . Cu stima si respect si cu urari de sanatate deplina ! dr Petre Muresan medic primar Medicina generala-Medicina de familie atestate in Acupunctura, Homeopatie si Ultrasonografie generala studii aprofundate de Osteopatie si Medicina estetica homeopata , Reflexoterapie , Termografie si Angiotermografie dinamica ( DATG )

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
Monica84 acum un an.

Multumesc mult. A fost luat in evidenta, cat despre protocol, i s-a sugerat sa se intoarca la chirurg.

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
Adauga un raspuns

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua