Adreseaza o intrebare comunitatii

Tratament Oncologic?

ian 16, 2019
2 raspunsuri

Intrebare inclusa in gruprile:

Cancer Boala Castleman Cancer de tract urinar Mezoteliom malign Carcinom cu celule merkel Sindromul de liza tumorala Tumori solide Cancer peritoneal Osteosarcom Carcinom neuroendocrin Neuroblastom Mezoteliom pleural malign Cancer de trompa uterina Sarcom Ewing Coriocarcinom Carcinom cortical suprarenal
+13
Vezi toate grupurile

Sotul meu, in varsta de 53 ani, a fost operat laparoscopic in iunie 2018 de tumora renala, prin nefrectomie totala. La examenul CT de la 6 luni, apare o recidiva in loja renala, cu carcinomatoza peritoneala. Va rog sa-mi spuneti daca se poate aplica tratamentul oncologic, si care ar fi solutia salvatoare.

Postata de Monica84 cu 9 luni in urma.

Dr. Petre Muresan acum 9 luni.

Dupa operatie, imediat ar fi trebuit luat in evidenta la oncologie si oncologia este cea chemata sa decida ce protocoale trebuie aplicate. Daca nu s-a facut acest lucru, va rog sa o faceti acum, de urgenta . Cu stima si respect si cu urari de sanatate deplina ! dr Petre Muresan medic primar Medicina generala-Medicina de familie atestate in Acupunctura, Homeopatie si Ultrasonografie generala studii aprofundate de Osteopatie si Medicina estetica homeopata , Reflexoterapie , Termografie si Angiotermografie dinamica ( DATG )

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
Monica84 acum 9 luni.

Multumesc mult. A fost luat in evidenta, cat despre protocol, i s-a sugerat sa se intoarca la chirurg.

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
Adauga un raspuns

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua