Adreseaza o intrebare comunitatii

Complement Seric C4 Crescut Este Cancer?

mai 5, 2019
0 raspunsuri

Intrebare inclusa in gruprile:

Cancer Cancerul gastric

Bună ziua! Am făcut de p***aând niște analize medicale și sunt putin îngrijorată. Valori in afara limitelor normale sunt:
Leucocite: 10, 2 (3, 39-8, 86)
Lymfocite 4, 4 (1, 05-2, 87)
Granulocite 5, 1 (1, 5-5)
MCHC 33, 4 (28, 2-31, 1)

Fibrinogen: 4, 5 (1, 8-3, 5)

CRP: 11, 72 (0-5)
GGT: 55 (5-38)

Complement seric c4: 50, 8 (10-40)
Complement seric c3 este în limite normale.
Am citit pe synevo și medlife că valorile c4 cresc în condiții maligne. Doar atât scrie. Eu am vsh, factor reumatoid normale. Mai sunt niște modificări la electroforeza gama.

Obosesc usor, mă doare coloana vertebrală in zona lombara, sunt la menopauza de 4 ani, am făcut ecografie la sân pentru că simteam ceva si rezultatul este țesut fibroglandular preponderent. Chisturi prezente și ectazie ductala. Adenopatie axilară stânga. Noduli tiroidieni de mici dimensiuni cca 0, 5 cm. Sumar urina cu valoare mare urobilinogen și acid ascorbic. Mi se umfla ușor picioarele, palpitații inimă. Dureri de cap relativ frecvent.Umflătură supraclavicular stânga, dar nu ca un ganglion, ci mai degrabă o zona orizontala oarecum. Până anul trecut nu am avut probleme gastrointestinale. Doar migrene destul de des și indigestie. Acum sunt foarte balonată, uneori am arsuri gastrice și reflux. Uneori simt inima ca un balon cu apa, mă doare.
La efort mare, urcam scări abrupte, m-a durut tare inima, m-a înțepat in umăr și în cotul mâinii stângi, care mi s-a lăsat oarecum și mi-a amorțit până în vârful degetelor. A fost cumplit. Mi-am revenit după cca o jumătate de oră. Nu s-a întâmplat decât o singură dată.
Steatoză hepatică, ficat rebord la consult. Istoric cu transaminaze mari, peste 100. Supraponderala.
De aproximativ 1luna, seara am frisoane, cu durere in spate, zona omoplatului. Nu febră, ci frison, dacă nu mă îmbrac tremur tare. Am masurat temperatura cu un termometru digital și a afișat 35,4 grade. Bunicul meu a decedat de cancer de colon.
Nu știu cărui medic, specialitate să mă adresez.
Ce ar trebui să înțeleg din aceste valori? Ce investigatii suplimentare să fac? Multumesc!

Postata de Utilizator11556657848 cu 9 luni in urma.

Adauga un raspuns

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua