Adreseaza o intrebare comunitatii

Ce Simptome/Statistici Sunt Despre Depistarea Cancerului?

oct 9, 2017
1 raspuns

Intrebare inclusa in gruprile:

Cancer Carcinom cortical suprarenal Coriocarcinom Sarcom Ewing Cancer de trompa uterina Mezoteliom pleural malign Neuroblastom Carcinom neuroendocrin Osteosarcom Cancer peritoneal Tumori solide Sindromul de liza tumorala Carcinom cu celule merkel Mezoteliom malign Cancer de tract urinar Boala Castleman Acanthosis nigricans
+14
Vezi toate grupurile

In urma cu cativa ani, mama a decedat in urma unui cancer la rinichi, nedepistat la timp care a dus la metastaze in mai multe organe (splina, femur, plamani, intestine..).
A fos tot timpul o persoana activa si nu am vazut-o sa se simta obosita. Cu toate acestea, la un moment dat, din senin a inceput sa se simta vesnic somnolenta in timpul zilei, fiind nevoita sa adoarma cateva minute/ore. La un an dupa asta au inceput complicatiile si a fost diagnosticata ... metastaze osoase, pancreatic, pulmonar pornite de la un cancer la rinichi, grd 4.... la cateva luni dupa a decedat. Este vreo statistica sau exista vreo legatura intre oboseala neasteptata in perioada de latenta a bolii?.. se poate spune ca organismul a dat semnale de avertizare - pentru ca daca se putea depista in timp poate era tratabila? Se poate spune ca o somnolenta exagerata pe timpul zilei, inceputa din senin pe o perioada mai mare de timp, poate fi semnul unei afectiuni mult mai grave?

va multumesc

Postata de florin403 cu 2 ani in urma.

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Admin SfatulMedicului acum 2 ani.

Buna ziua, Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: http://www.sfatulmedicului.ro/Insomnia-si-alte-tulburari-de-somn/somnolenta-excesiva-sau-hipersomnia_8717

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
Adauga un raspuns

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua