Adreseaza o intrebare comunitatii

Rana Pe Col ?

nov 3, 2019
1 raspuns

Intrebare inclusa in gruprile:

Boli genitale feminine

In ultimile 2 sapt la fiecare act sexual am avut o sângerare rozalie iar la última imediat după m-am trezit cu o pata de sânge pe cearceaf deși nu am sângerat in timpul actului sexual. Aceasta sângerare se oprește imediat după actul sexual. Cel puțin nimic la exterior. Precizez ca am și dureri în timpul actului, depinzând de fapt de poziție.
Problemele au început acum 2 luni întâi cu o sp***agere alba branzoase, care a dispărut după folosirea unui tratament pentru candidoza vagilana. Apoi am început sa am o usturime la urinare. În urma unui tratament cu antibiotic și aceasta a dispărut. In 2 sapt ma voi întoarce în tara, nu am avut inca acces la un tratament de specialitate. Rapoartele sexuale sunt neprotejate, cu același partener în ultimile 2 luni. Aș dori părere a unui medic specialist.pentru ca aceste zile mi se par sincer interminabile.

Postata de Utilizator11572776615 cu 10 luni in urma.

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Admin SfatulMedicului acum 10 luni.

Buna ziua, Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control ginecologic. Articol de interes: http://www.sfatulmedicului.ro/Boli-genitale-feminine/6-simptome-grave-specifice-bolilor-sexuale-feminine_8661

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
Adauga un raspuns

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua