Adreseaza o intrebare comunitatii

Glanda Bartholin?

sep 19, 2019
1 raspuns

Intrebare inclusa in gruprile:

Boli genitale feminine

Bună seara! În urmă cu aproape 2 luni am făcut o candidoză, care a fost tratată corespunzător. În timp ce foloseam crema canesten, am descoperit ca există niște formațiuni în porțiunea inferioară a labiei stângi. Ele au oarecum un traiect ascendent, de la deschiderea vaginului, spre labie, și sunt ca un șirag de margele, cea din apropierea vaginului fiind mai mare. Dacă apăs pe ea, este moale și nedureroasă. Referitor la dimensiune, este mai mica decât un bob de mazăre, sub 1 cm. Tegumentul din zonă nu este rosu, sau inflamat, nu le simt, decât prin palpare.
Nu as putea preciza de când o am, deoarece atunci i-am sesizat prezenta. În acest interval de timp nu s-a modificat deloc, nici ca mărime, nici din punct de vedere al consistentei. Ar putea fi vorba de un chist al glandei bartholin? Menționez ca am 25 de ani și sunt activa sexual.
Mulțumesc anticipat!

Postata de Utilizator21564854772 cu un an in urma.

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Admin SfatulMedicului acum un an.

Buna ziua, Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: http://www.sfatulmedicului.ro/Boli-genitale-feminine/tot-ce-trebuie-stiut-despre-abcesul-glandelor-bartholin_17331

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
Adauga un raspuns

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua