Adreseaza o intrebare comunitatii

Anexita Bilaterala

feb 6, 2008
3 raspunsuri

Intrebare inclusa in gruprile:

Boli genitale feminine

AM fost diagnosticata cu putin timp in urma ac***a anexita bilaterala. Am urmat un tratament medicamentos cu gentamicina, polidin si meclon. In prima luna si a doua luna de ciclu am luat Zanocin, doar pe perioada menstruatiei (5zile). A treia luna au revenit durerile si sp***agerile. Racesc f repede, probabil si din cauza ca am extremitatile picioarelor mereu reci, din cauza circulatiei. Ce as putea face sa previn aceasta raceala?

Postata de daniela44 cu 12 ani in urma.

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

Andreea520 acum 12 ani.

ce fel de scurgeri ai?au am fost diagnosticata cu insuficienta ovariana dar ma regasesc si eu in problema cu extremitatile reci.

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
ionut160 acum 12 ani.

Buna! In ceea ce expui tu, ma regasesc si eu.Relativ acelasi tratament l.am urmat si eu.Incearca Flamexin pentru a prevenii durerile,dizolva.ti doua plicuri pe zi cu 3 zile inainte de menstruatie.La mine chiar are efect, sau incearca Piafenul.Sanatate!

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
mirela acum 8 ani.

incearca site-ul calivita.ro.....mie mi s-a dat pt imbunatatirea circulatiei si pt anexita bilaterala GINGO XC,ULEI PRINULA,-naturiste

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
Adauga un raspuns

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua