Adreseaza o intrebare comunitatii

Analiza Hormonilor (Hormonul De Sarcina, Hormonii Glandei Tiroide, Hormonii Glandelor Suprarenale, Frotiu Citohormonal)

mai 26, 2008
14 raspunsuri

Intrebare inclusa in gruprile:

Boli genitale feminine

Si eu as dori sa stiu care sunt valorile normale ale TSH-ului? Amdureri de oase,eventual intepenirea degatelor de la maini.Specific ca am si diabet zaharat de aprox.20 ani.In prezent am 49 ani. Multumesc.

Postata de comentarii utilizatori cu 12 ani in urma.

Stai informat cu privire la evolutia epidemiei de Coronavirus in Romania! Protejeaza-te pe tine si protejeaza-i pe ceilalti respectand masurile de prevenire recomandate de autoritati.

comentarii utilizatori acum 12 ani.

puteti sa ma lamuriti daca valoarea tsh-ului de 2,47 este in limite normale? Multumesc

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
comentarii utilizatori acum 12 ani.

sufar de hipotiroidism si iau eutyrox de 25mg,dar din 2005 mi-au iesit si niste ganglioni inflamatori care o perioada i-am tratat cu rupan.acum de vreo 2 saptamani ma sufoc tare rau senzatie de stringere de git,nu mai pot inghiti mincarea,iar gitul imi este foarte inflamat iar ganglioni sau inmultit ,mi-am facut analizele dar nu stiu ce sa fac,ce ma-ti sfatui dv sa fac sa imi pot rezolva problemele cu glanda si cu ganglioni care mi-au aparut de 2 sapt .multumesc

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
comentarii utilizatori acum 12 ani.

AM UN COPIL DE 6ANI SI 8LUNI.VALORILE HORMONILOR TIROIDIENI:FreeT4-1.58ng/dl,20.38pmol/l,TSH3.91pmol/l,Anti-TPO64UI.Doresc un sfat referitor la aceste valori.Exista posibilitatea ca analizele sa fie gresite?CUnde as putea sa facem o examinare mai amanuntita?

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
comentarii utilizatori acum 12 ani.

Va rog ajutati-ma cu o informatie: ce inseamna hormonul LH si ce rol are el? valoarea obtinuta de mine se incadreaza la menopauza cu toate ca eu am doar 24 de ani..inca nu mi-a interpretat nimeni analizele si mai am de asteptat o saptamana dar as vrea sa stiu cate cava mult mai devreme...Va multumesc!

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
Gianini Stefanita acum 12 ani.

TSH-UL TREBUIE SA FIE INTRE 0,32 ---5,2mIU/L T4 TREBUIE SA FIE INTRE 10,0---28pmol/L

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
Gianini Stefanita acum 12 ani.

TSH-UL TREBUIE SA FIE INTRE 0,32 ---5,2mIU/L T4 TREBUIE SA FIE INTRE 10,0---28pmol/L

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
comentarii utilizatori acum 12 ani.

am 37 de ani si nu am copii.am incercat toate tratamentele dar nici un rezultat.nu am facut analize hormonale.aceasta sa fie problema.va rog sa-mi spuneti ce sa fac.va multumesc.

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
comentarii utilizatori acum 12 ani.

In urma unei ecografii mi s-a descoperit un nodul la glanda tiroida de 0,5cm.Am facut analizele de sange specifice si una dintre ele mi s-a parut in afara intervalului biologic de referinta........(Anti TPO 1.02).i-mi puteti spune si mie despre ce este vorba si ce ar urma sa fac in continuare? si cat de grav este? mii de multumiri

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
comentarii utilizatori acum 11 ani.

am facut o ecografie la galanda si mi sa descoperit k nu e dezvoltata cum trebuie si k din cauza ei mi-a intarziat menstruataia timp de 6 luni. va rog sa imi ras si mie. dak intradevar din cauza glandei menstruataia nu mi-a venit si kt de grav e . va multumesc .astept emailul dvs

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
comentarii utilizatori acum 11 ani.

buna ziua.as vrea sa va pun o intrebare.in cazul hiper tiroidismului trebuie sa mananc alimente care contin iod sau nu trebuie sa mananc nimic care sa contin iod? astept raspuns multumesc.!

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
comentarii utilizatori acum 11 ani.

am niste dureri in zona pieptului spre git,citeodata am impresia ca mi se opreste respiratia am facut citeva atacuri de panica de fapt le mai fac vroiam sa va intreb dacaacestea se poate intimpla de la glanda sau din cauza hormonilor va multumesc

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
comentarii utilizatori acum 11 ani.

sunt destul de speriata...nu mai stiu ce sa fac...mi se intampla ff des sa ma sufoc,mi s-au accelerat bataile inimii si chiar si atunci cand stau in pat am niste palpitaii ingrozitoare...acum mi-am facut analize la endocrinologie si astept rezultatele...daca nu am probleme cu glanda tiroida as putea avea altceva?...app am scazut si in greutate

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
comentarii utilizatori acum 11 ani.

am hipertirodiism si am avut o operatie de fibrom uterin.caut un medic dispus sa ma ajute,incerc sa raman insarcinata de 14 ani

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
comentarii utilizatori acum 11 ani.

de un an am fost depistata la ICParhon cu tiroidism.Slabeam,ma sufocam si am avut 175 batai/min.am fost internata si acum m-a simpt ceva mai bine.Am repetat analizale dar sunt tot proaste.Vreau sa stiu ce inseamna ALPK

Te-a ajutat raspunsul? 0  
Raspunde
 
Adauga un raspuns

Nu ai gasit ce cautai? Cauta intrebari similare

sau adauga o intrebare noua

Adauga o intrebare noua