Clinica medicala

Nutrisistem

5
din 1 voturi
Fa-ti o programare

Prezentare Nutrisistem

Vezi toata descrierea

"Nutrisistem", este un cabinet de nutritie, unde folosim terapia nutritionala medicala, pentru a oferi pacientilor planuri de alimentatie sanatoasa, individualizate, dupa stabilirea unui diagnostic, pe baza masuratorilor antropometrice, a consultului clinic general si a investigatiilor paraclinice.

Ne adresam atat pacientilor cu o anumita patologie care necesita ca tratament adjuvant nutritia individualizata, cat si persoanelor care doresc sa scada in greutate. Corpul uman funcționează datorita energiei provenite din alimente, iar un aport corect și echilibrat, ii asigură buna funcționare. Alimentația echilibrata, variata, adaptata varstei si necesitatilor, ajută organismul să fie puternic, să reziste factorilor de stres și bolilor. 

"Nutrisistem" va ajuta sa va schimbati viata prin diete simple, usor de urmat, pentru a va recapatata forma fizica, sanatatea si increderea de sine. Va antrenam pentru un stil de viata sanatos, asta  inseamnand: alimentatie, miscare, organizarea timpului si odihna.

Alimentele pot deveni medicamente daca planurile de nutritie sunt bine coordonate de catre specialisti.

 

1. Abonament " Stil de viata sanatos", cuprinde 3 sedinte:

consult initial- cantarire, masuratori, dieta;

si 2 consultatii de monitorizare si informare.

Pret-400 lei

2. Abonament "Slabesc sanatos", cuprinde 8 sedinte:

-consult initial-anamneza, cantarire, masuratori, recomandari pentru investigatii;

-a 2a consultatie- stabilirea unei diete si a unui program de activitati fizice, consiliere psihologica daca este cazul;

-si 6 consultatii de monitorizare si sustinere morala.

Pret-1000 lei

 

Testarea hidrogenului in aerul expirat

Testarea hidrogenului in aerul expirat este folosita ca metoda de diagnostic pentru:


Intoleranța la lactoză si alte zahararuri ( sucroza, fructoza și sorbitolul, un zahăr care este utilizat ca îndulcito... Citeste mai departe

Nutrisistem

BUCURESTI

Adresa: Caineni nr.20

Tel: 0744672878

E-mail:

L
8:00-19:00
V
8:00-19:00
M
8:00-19:00
S
9:00-14:00
M
8:00-19:00
D
Inchis
J
8:00-19:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare